- Рецепт смачного сливового пирога з "Нью-Йорк Таймс" Твоє життя / Рецепти 1 серпня 2017 1 серпня...
- Як готувати:
- Рецепт смачного сливового пирога з "Нью-Йорк Таймс"
- Вишневий пиріг з "Нью-Йорк Таймс"
- Як готувати:
- Рецепт смачного сливового пирога з "Нью-Йорк Таймс"
- Вишневий пиріг з "Нью-Йорк Таймс"
- Як готувати:
Рецепт смачного сливового пирога з "Нью-Йорк Таймс"
Наша сеть партнеров Banwar
Твоє життя / Рецепти
1 серпня 2017
1 серпня 2017
LizaZ9
Фото: Shutterstock
Кажуть, що задовго до існування інтернету домогосподарки писали в редакцію газет, щоб отримати рецепт страви, яку їм сподобалося в якомусь ресторані. Так, завдяки старанням домогосподарок, найпопулярнішим десертом в Америці з 1983 до 1995 року був, ні, не чізкейк , А сливовий пиріг.
Щорічно рецепт пирога зі сливами публікувався газетою New York Times так часто, що цей десерт прославився, як найпопулярніший фруктовий пиріг американців.
Уже заінтригована? Тоді записуй рецепт смачного пирога зі сливами, який ти коли-небудь їла.
Вишневий пиріг з "Нью-Йорк Таймс"
Складові:
- сливи - 12 шт .;
- цукор - 3/4 склянки (плюс 2 ст.л. на посипання);
- борошно - 1 склянка;
- вершкове масло / маргарин - 115 г;
- яйця - 2 шт;
- розпушувач для тіста - 1 ч. л .;
- сіль - щіпка;
- кориця - 1 ч. л.
В оригінальному рецепті використовуються сливи сорту "Угорка", але й інші сливи теж підійдуть.
Як готувати:
- Розігрій духовку до 175-180 градусів.
- Помий сливи, обсуши їх і розріж на половинки, витягуючи кісточки.
- Збий масло з 3/4 ст. цукру до отримання однорідної маси.
- Додай в масляну суміш яйця по одному. Ретельно збий. Додай сіль і знову збий все інгредієнти.
- Просій борошно з розпушувачем. Додай потроху борошно до масляну суміш, добре вимішуючи тісто ложкою або силіконової лопаткою. Тісто має бути досить густим.
- Форму для випікання змасти маслом, присипаючи борошном. Виклади тісто в форму і добре розрівняти.
- Зливи, розділені на половинки, розклади поверх тесту. Намагайся не вдавлювати фрукти в тісто.
- Змішай 2 ст. л. цукру з 1 ч. л. кориці. Присипаючи коричн цукром сливи і відправ пиріг в добре розігріту духовку на 40-45 хвилин до появи хрусткої скоринки.
У класичному варіанті цей сливовий пиріг подається в охолодженому вигляді з кулькою ванільного морозива. Ти можеш використовувати також будь- домашнє морозиво - так ти зможеш знизити калорійність популярного американського десерту.
Рецепт смачного сливового пирога з "Нью-Йорк Таймс"
Твоє життя / Рецепти
1 серпня 2017
1 серпня 2017
LizaZ9
Фото: Shutterstock
Кажуть, що задовго до існування інтернету домогосподарки писали в редакцію газет, щоб отримати рецепт страви, яку їм сподобалося в якомусь ресторані. Так, завдяки старанням домогосподарок, найпопулярнішим десертом в Америці з 1983 до 1995 року був, ні, не чізкейк , А сливовий пиріг.
Щорічно рецепт пирога зі сливами публікувався газетою New York Times так часто, що цей десерт прославився, як найпопулярніший фруктовий пиріг американців.
Уже заінтригована? Тоді записуй рецепт смачного пирога зі сливами, який ти коли-небудь їла.
Вишневий пиріг з "Нью-Йорк Таймс"
Інгредієнти:
- сливи - 12 шт .;
- цукор - 3/4 склянки (плюс 2 ст.л. на посипання);
- борошно - 1 склянка;
- вершкове масло / маргарин - 115 г;
- яйця - 2 шт;
- розпушувач для тіста - 1 ч. л .;
- сіль - щіпка;
- кориця - 1 ч. л.
В оригінальному рецепті використовуються сливи сорту "Угорка", але й інші сливи теж підійдуть.
Як готувати:
- Розігрій духовку до 175-180 градусів.
- Помий сливи, обсуши їх і розріж на половинки, витягуючи кісточки.
- Збий масло з 3/4 ст. цукру до отримання однорідної маси.
- Додай в масляну суміш яйця по одному. Ретельно збий. Додай сіль і знову збий все інгредієнти.
- Просій борошно з розпушувачем. Додай потроху борошно до масляну суміш, добре вимішуючи тісто ложкою або силіконової лопаткою. Тісто має бути досить густим.
- Форму для випікання змасти маслом, присипаючи борошном. Виклади тісто в форму і добре розрівняти.
- Зливи, розділені на половинки, розклади поверх тесту. Намагайся не вдавлювати фрукти в тісто.
- Змішай 2 ст. л. цукру з 1 ч. л. кориці. Присипаючи коричн цукром сливи і відправ пиріг в добре розігріту духовку на 40-45 хвилин до появи хрусткої скоринки.
У класичному варіанті цей сливовий пиріг подається в охолодженому вигляді з кулькою ванільного морозива. Ти можеш використовувати також будь- домашнє морозиво - так ти зможеш знизити калорійність популярного американського десерту.
Рецепт смачного сливового пирога з "Нью-Йорк Таймс"
Твоє життя / Рецепти
1 серпня 2017
1 серпня 2017
LizaZ9
Фото: Shutterstock
Кажуть, що задовго до існування інтернету домогосподарки писали в редакцію газет, щоб отримати рецепт страви, яку їм сподобалося в якомусь ресторані. Так, завдяки старанням домогосподарок, найпопулярнішим десертом в Америці з 1983 до 1995 року був, ні, не чізкейк , А сливовий пиріг.
Щорічно рецепт пирога зі сливами публікувався газетою New York Times так часто, що цей десерт прославився, як найпопулярніший фруктовий пиріг американців.
Уже заінтригована? Тоді записуй рецепт смачного пирога зі сливами, який ти коли-небудь їла.
Вишневий пиріг з "Нью-Йорк Таймс"
Інгредієнти:
- сливи - 12 шт .;
- цукор - 3/4 склянки (плюс 2 ст.л. на посипання);
- борошно - 1 склянка;
- вершкове масло / маргарин - 115 г;
- яйця - 2 шт;
- розпушувач для тіста - 1 ч. л .;
- сіль - щіпка;
- кориця - 1 ч. л.
В оригінальному рецепті використовуються сливи сорту "Угорка", але й інші сливи теж підійдуть.
Як готувати:
- Розігрій духовку до 175-180 градусів.
- Помий сливи, обсуши їх і розріж на половинки, витягуючи кісточки.
- Збий масло з 3/4 ст. цукру до отримання однорідної маси.
- Додай в масляну суміш яйця по одному. Ретельно збий. Додай сіль і знову збий все інгредієнти.
- Просій борошно з розпушувачем. Додай потроху борошно до масляну суміш, добре вимішуючи тісто ложкою або силіконової лопаткою. Тісто має бути досить густим.
- Форму для випікання змасти маслом, присипаючи борошном. Виклади тісто в форму і добре розрівняти.
- Зливи, розділені на половинки, розклади поверх тесту. Намагайся не вдавлювати фрукти в тісто.
- Змішай 2 ст. л. цукру з 1 ч. л. кориці. Присипаючи коричн цукром сливи і відправ пиріг в добре розігріту духовку на 40-45 хвилин до появи хрусткої скоринки.
У класичному варіанті цей сливовий пиріг подається в охолодженому вигляді з кулькою ванільного морозива. Ти можеш використовувати також будь- домашнє морозиво - так ти зможеш знизити калорійність популярного американського десерту.
Уже заінтригована?Уже заінтригована?
Уже заінтригована?