Главная Новости Прайс-лист О магазине Как купить? Оплата/Доставка Корзина Контакты  
  Авторизация  
 
Логин
Пароль

Регистрация   |   Мой пароль?
 
     
  Покупателю шин  
  Новости  
Banwar

Наша сеть партнеров Banwar. Новое казино "Пари Матч" приглашает всех азартных игроков в мир больших выигрышей и захватывающих развлечений.

  Опрос  
 
Летние шины какого производителя Вы предпочитаете использовать?
 Michelin
 Continental
 GoodYear
 Dunlop
 Nokian
 Fulda
 Bridgestone
 Hankook
 Kumho
 Другие

Всего ответов: 1035
 
     
  Добро пожаловать в наш новый всеукраинский интернет-магазин!  

Рецепт різотто з куркою і сиром Пармезан

Наша сеть партнеров Banwar

Різотто - це зовсім не італійська різновид плову, ну, і вже точно не рисова каша по-італійськи Різотто - це зовсім не італійська різновид плову, ну, і вже точно не рисова каша по-італійськи. Різотто - абсолютно особливе блюдо, тому і готується воно по-особливому і з особливим рисом.

Так, варто обов'язково відзначити, що для приготування різотто підійде тільки 3 сорти рису з усіх видів, що існують в світі. Це арборио (Arborio), карнаролі (Carnaroli) і віалоне нано (Vialone Nano). Саме ця особлива трійця зберігає в своїх зернах таємниці приготування чудесного різотто. Від інших сортів ці зерна відрізняються в першу чергу підвищеним вмістом крохмалю, що в процесі приготування м'яко обволікає собою рис, надаючи страві необхідну оксамитово-вершкову текстуру. У той же час зерна даних сортів рису не розварюються і зберігають всередині свою легку «сирінку», яку так люблять італійці (відому як «аль денте»). Тому не пошкодуйте грошей для придбання дійсно якісного рису, який дозволить вам приготувати ніжне і шалено смачне різотто з куркою і сиром!

Щоб приготувати різотто з куркою і сиром, вам знадобиться:

курка -1 кг
стебло селери - 1 шт.
морква - 1 шт.
ріпчаста цибуля - 2 шт.
вершкове масло - 100 г
біле сухе вино - 200 мл
рис (кругло-зернистий) - 200 г
пармезан - 50 г
сіль за смаком
чорний перець (мелений) - за смаком

Як приготувати різотто з куркою і сиром:

1.Отделяем куряче м'ясо від кісток, а потім нарізаємо його невеликими кубиками. Очищаємо ріпчасту цибулю і дрібно кришимо одну з цибулин (іншу ж залишаємо цілою). Очищаємо і промиваємо моркву і селеру.
Тепер беремо зручну каструльку, наливаємо в неї 1,5 л води, а потім викладаємо в неї курячі кістки, цілу цибулину, моркву і селеру. Ставимо каструльку на вогонь і доводимо воду до кипіння (посолити і поперчити за смаком). Як тільки вода закипить, зменшуємо вогонь і відварюємо овочі протягом 30 хвилин.
2. Після закінчення зазначеного часу проціджуємо бульйон, і відливаємо від нього 500 мл в яку-небудь чисту каструльку. Після цього ставимо її на вогонь і розігріваємо бульйон, щоб той тихенько кипів.
3. Растапливаем вже в інший чистої каструльці шматок вершкового масла (тільки 65 г) і додаємо до нього дрібно подрібнену цибулю, злегка прожарюємо його, а після додаємо і м'ясо курки. Готуємо всі на повільному вогні, періодично помішуючи, близько 10 хвилин (поки ваша курочка не стане рум'яно-золотистої). Тепер додаємо сіль, чорний перець, а також біле сухе вино. Продовжуємо уварювали м'ясо ще протягом 12-15 хвилин, поки не випарується вся рідина.
4. Далі висипаємо до курки рис, перемішуємо все і готуємо всі разом ще 2-4 хвилини (до тих пір, поки рис не стане злегка прозорим). Після цього додаємо в каструлю з рисом частину бульйону так, щоб повністю закрити рис, і продовжуємо готувати, поки вся рідина не вбереться рисом (не забувайте періодично помішувати, щоб рис не підгорів).
Знову доливаємо трохи бульйону і продовжуємо готувати, періодично помішуючи, поки не випарується рідина. Робимо це знову і знову, поки не закінчиться бульйон.
5. Коли ж бульйон повністю вбереться, а різотто буде практично готове (це займе приблизно 20 хвилин), прибираємо каструлю з вогню і вмішати залишився шматок вершкового масла, а також натертий на дрібній тертці пармезан. Накриваємо каструльку кришкою і даємо постояти різотто протягом 5-7 хвилин, після чого відразу ж подаємо до столу!

Всім приятнейшего апетиту!

Матеріал належить сайту 1001eda.com
Автор рецепта Екка Мала


 
  Обзор категорий  
 
Шины
 
     
 
  Специальное предложение  
   
     
     
Доставка осуществляется в города:
Александрия, Белая Церковь, Белгород-Днестровский, Бердичев, Бердянск, Борисполь, Боярка, Бровары, Бердичев, Васильков, Винница, Вознесенск, Горловка, Днепродзержинск, Днепропетровск, Донецк, Житомир, Запорожье, Евпатория, Ивано-Франковск, Измаил, Изюм, Каменец-Подольский, Керч, Кировоград, Ковель, Комсомольск, Конотоп, Краматорск, Кривой Рог, Кременчуг, Ильичевск, Луганск, Лубны, Луцк, Львов, Павлоград, Мариуполь, Миргород, Мелитополь, Мукачево, Николаев, Нежин, Никополь, Новая Каховка, Новоград - Волынский, Нововолынск, Одесса, Обухов, Павлоград, Пирятин, Прилуки, Полтава, Первомайск, Ровно, Славянск, Симферополь, Смела, Стрий, Сумы, Севастополь, Северодонецк, Тернополь, Ужгород, Умань, Харьков, Хмельницкий, Херсон, Феодосия, Чернигов, Черновцы, Южноукраинск, Ялта.

© 2009 - 2010 Интернет-магазин автотоваров и запчастей авто34

Каталог украинских интернет-магазинов