Главная Новости Прайс-лист О магазине Как купить? Оплата/Доставка Корзина Контакты  
  Авторизация  
 
Логин
Пароль

Регистрация   |   Мой пароль?
 
     
  Покупателю шин  
  Новости  
Banwar

Наша сеть партнеров Banwar. Новое казино "Пари Матч" приглашает всех азартных игроков в мир больших выигрышей и захватывающих развлечений.

  Опрос  
 
Летние шины какого производителя Вы предпочитаете использовать?
 Michelin
 Continental
 GoodYear
 Dunlop
 Nokian
 Fulda
 Bridgestone
 Hankook
 Kumho
 Другие

Всего ответов: 1035
 
     
  Добро пожаловать в наш новый всеукраинский интернет-магазин!  

Рецепти огірків з болгарським перцем на зиму

  1. Особливості заготовки огірків з болгарським перцем
  2. Вибір і підготовка огірків і перців
  3. Огірки з болгарським перцем в маринаді
  4. Салат з огірків, болгарського перцю і ріпчастої цибулі
  5. Відео: салат з болгарського перцю, огірків і помідорів

Наша сеть партнеров Banwar

Гарне тепле літо і радує теплом осінь, і ось на грядках продовжують з'являтися все нові молоді огірочки. Основні заготовки зроблені, і можна урізноманітнити їх новими рецептами - приготувати овочеве асорті, смакоту і салати з огірків з болгарським перцем, щоб побалувати себе і своїх близьких взимку. Варіантів безліч. Будь-які домашні заготовки прикрасять стіл і урізноманітнюють ваше меню літніми овочами.

Сільські жителі квасять огірки і перці в дерев'яних діжках і зберігають в холодному льоху. Смакоту готуються без стерилізації та прекрасні як відмінна закуска і як компонент для салатів або розсольник. В умовах міської квартири це просто незручно, і вся консервація зберігається в баночках.

Особливості заготовки огірків з болгарським перцем

  • Болгарський перець надає огірочками приємний хрускіт і фортеця. В одній банці вийде прекрасний овочеве асорті.
  • Разом з болгарським перцем для аромату і фортеці огірків можна додати листя хрону, смородини або малини.
  • Особливий смак огірків додасть додавання листочків м'яти.
  • Додавання таблетки аспірину не дасть зіпсуватися і скиснути вашим огіркам з перцями.
  • Для заготівлі огірків і перців використовується тільки сіль крупного помелу.
  • Перед консервуванням огірки потрібно вимочити в холодній воді, яка прибере гіркота і поліпшить хрусткі властивості плодів.
  • Додаючи в банки з заготовками свої улюблені спеції, можна отримувати різні відтінки смаку ваших солінь.
  • Не варто класти в заготовки часнику більше, ніж вказано в рецепті. Його надлишок зведе нанівець хрускіт готових огірків і перців.

Його надлишок зведе нанівець хрускіт готових огірків і перців

Вибір і підготовка огірків і перців

  • Для засолювання і маринування слід вибирати невеликі огірочки, недавно зірвані на грядці.
  • Перці можна вибирати різнокольорові, але обов'язково міцні і м'ясисті.

Засолка огірків з болгарським перцем на зиму

Огірки за цим рецептом виходять смачні, міцні і апетитно хрусткі. У баночку можна закласти при солінні не пару перців, а рівно стільки, скільки і огірків.

Буде потрібно:

  • молоденькі огірочки;
  • перець болгарський;
  • кріп, часник і горошинки чорного перцю;
  • оцтова есенція (чайна ложка на літрову банку).

Для розсолу знадобиться велика сіль і цукровий пісок (півтори і три столові ложки відповідно, на літр води). Інгредієнти відміряє без верху.

приготування:

  1. Відібрати невеликі плоди міцненьких огірків і помістити їх приблизно на 6 годин на воду.
  2. Тим часом приготувати все необхідне для консервації:
  3. простерилізувати банки;
  4. почистити болгарський різнокольоровий перець від плодоніжки і насіння.
  5. У кожну баночку потрібно викласти спеції і овочі. Перці треба розрізати на великі частини, а у огірків відрізати хвостики. Закладка повинна бути досить щільною.
  6. Залити на півгодини окропом, злити його ще на півгодини потрібно влити приготований за рецептом гарячий розсіл.
  7. Ще раз злити розсіл, прокип'ятити, додати в консервацію.
  8. Останнім етапом влити оцтову есенцію і закрутити.
  9. Баночки до повного охолодження встановити на кришку і закутати. Тепло дасть додаткову стерилізацію.

Зберігати приготовлені таким способом огірки з перчиками можна і вдома, при кімнатній температурі, обов'язково в темному місці.

Огірки з болгарським перцем в маринаді

Мариновані овочі можна зберігати в темному приміщенні квартири до наступного врожаю. Це відмінна закуска сама по собі, і огірочки з перцем гарні в різних салатах і в супах.

маринування:

  1. Вибрані овочі перед консервацією треба перебрати, помити і очистити. Обрізати хвостики на огірках і залишити їх в холодній воді на кілька годин. Перець очистити, прибрати насіння з перегородками, промити і крупно нарізати. Почистити часник.
  2. У банки для консервації покласти спеції: лавровий лист, чорний перець горошком, гвоздику і часник, який для гостроти треба попередньо порізати на кілька частин.
  3. Тепер можна дуже щільно вкласти в баночку пластинки перців і вимочені огірочки. Розміщувати овочі краще вертикально. І виглядає красиво, особливо якщо перці різнокольорові, і увійде більше овочів.
  4. Поверх огірків покласти гілочку кропу і залити овочі окропом. Через чверть години, коли вода вбере аромати овочів, її злити і використовувати для приготування маринаду.
  5. У злитої воді треба розчинити сіль крупного помелу і цукор - з розрахунку 7 столових ложок цукру і 3 столових ложки солі на два літри води. Маринад нагріти до кипіння і влити 200 мл столового (9%) оцту.
  6. Маринадом наповнити баночки з овочами, закатати і встановити на кришки для охолодження.

Огірки, мариновані з болгарським перцем, готові.

Салат з огірків, болгарського перцю і ріпчастої цибулі

Цей зимовий остренький салат припаде до смаку всім вашим близьким. У процесі приготування овочевої суміші виходить багато огіркового соку. Він і стане розсолом приготованого салату з перцями.

Складові:

  • огірки - 3 кг;
  • різнокольорові перці - 2 кг;
  • цибуля-ріпка - 1,5 кг;
  • 10 зубчиків часнику;
  • сіль і пісок - по 2 ст. л .;
  • рослинне масло будь - 120 мл;
  • столовий оцет - 170 мл.

Із зазначеного в складі кількості інгредієнтів можна закрити п'ять баночок салату по 800 гр.

Етапи приготування:

  1. Огірки ретельно вимити і нарізати півкільцями.
  2. Болгарський перець промити, видалити насіння з білою плівкою і порізати тоненькою соломкою.
  3. Лук очистити і нарізати тоненькими півкільцями.
  4. Змішати овочеву нарізку в об'ємній посуді і посолити. Потім додати цукор - він тільки доповнить смак консервації.
  5. Коли огірки дадуть сік, можна влити рослинне масло.
  6. Останнім потрібно додати оцет - він не дасть салату зіпсуватися або скиснути.
  7. Все акуратно перемішати і залишити приблизно на чотири години, коли огірки виділять багато соку.
  8. Поки огірки настоюються, можна розкласти нарізані шматочки часнику по банках.
  9. Після закінчення часу настоювання овочевої суміші залишилося тільки розкласти її по банках доверху, ущільнити і влити утворився розсіл.
  10. Кожну баночку встановити на рушник в каструлю з гарячою на 25 хвилин для стерилізації.
  11. Потім щільно закупорити і відставити овочевий салат остигати.

Відео: салат з болгарського перцю, огірків і помідорів

Помідори і ріпчасту цибулю чудово поєднуються з огірком і болгарським перцем в заготовках-асорті на зиму. Закривати такий салат краще в невеликих, 700-грамових або літрових банках.

Знадобляться овочі:

  • огірки, помідори і болгарський перець в приблизно однаковій кількості;
  • ріпчаста цибуля - наполовину або на третину менше, ніж кожного з основних інгредієнтів;
  • чорний перець горошком - за смаком (приблизно 10 горошин на літрову банку);
  • за бажанням можна додати в цей салат інші овочі: кабачки, баклажани, моркву, їх кількість повинна бути менше, ніж основних інгредієнтів, а також улюблені спеції (запашний перець, гвоздику та ін. - тільки цілком (горошком, бутонами і ін.), не бороною).

Для приготування маринаду (на літр води):

  • 2 столових ложки цукру;
  • 1 столова ложка солі;
  • 1 столова ложка оцтової есенції (70%) або 8 столових ложок 9% -го оцту.

Як готувати:

  1. Огірки порізати кружальцями, скласти першим шаром в банку.
  2. Засипати перець горошком, інші спеції за бажанням.
  3. Наступним шаром укласти крупно порізані (кільцями або часточками) помідори.
  4. Потім - шар цибулі, порізаного кільцями.
  5. Верхнім шаром - перець, порізаний півкільцями.
  6. Якщо додаєте в салат інші овочі, їх укласти в середину або наверх, на перець. Морква при цьому треба порізати тонкими кільцями, м'які овочі (кабачки, баклажани) - більш товстими кільцями, півкільцями або брусочками. Кабачки при цьому, якщо вони не зовсім молоденькі, молочні, треба очистити від шкірки і звільнити від насіння, баклажани позбавити від гіркоти (Як це зробити, читайте за посиланням).
  7. Зварити маринад: в холодну воду висипати сіль і цукор, розмішати, довести до кипіння, прибрати з вогню, влити оцет, перемішати.
  8. Залити банки з укладеними в них овочами гарячим маринадом, прикрити кришками, простерилізувати (півлітрові банки 10 хвилин, 700-грамові - 15, літрові - 20).
  9. Дістати банки з ємності, де вони стерилізувалися, герметично закатати кришки, поставити банки догори дригом, щоб перевірити герметичність, залишити так до повного охолодження. Укутувати не треба.

Дивіться у відео всі подробиці приготування салату у цій рецептом:

Овочеве асорті на зиму - простий спосіб порадувати смачними і корисними соліннями всю сім'ю. Його можна готувати, додаючи до огірків і перцю морква, білокачанну капусту або свіжу буряк для гарного кольору маринаду. Потрудившись влітку, ви будете пишатися собою взимку!

 
  Обзор категорий  
 
Шины
 
     
 
  Специальное предложение  
   
     
     
Доставка осуществляется в города:
Александрия, Белая Церковь, Белгород-Днестровский, Бердичев, Бердянск, Борисполь, Боярка, Бровары, Бердичев, Васильков, Винница, Вознесенск, Горловка, Днепродзержинск, Днепропетровск, Донецк, Житомир, Запорожье, Евпатория, Ивано-Франковск, Измаил, Изюм, Каменец-Подольский, Керч, Кировоград, Ковель, Комсомольск, Конотоп, Краматорск, Кривой Рог, Кременчуг, Ильичевск, Луганск, Лубны, Луцк, Львов, Павлоград, Мариуполь, Миргород, Мелитополь, Мукачево, Николаев, Нежин, Никополь, Новая Каховка, Новоград - Волынский, Нововолынск, Одесса, Обухов, Павлоград, Пирятин, Прилуки, Полтава, Первомайск, Ровно, Славянск, Симферополь, Смела, Стрий, Сумы, Севастополь, Северодонецк, Тернополь, Ужгород, Умань, Харьков, Хмельницкий, Херсон, Феодосия, Чернигов, Черновцы, Южноукраинск, Ялта.

© 2009 - 2010 Интернет-магазин автотоваров и запчастей авто34

Каталог украинских интернет-магазинов