Наша сеть партнеров Banwar
Домашній суп зігріває, дає енергію і швидко засвоюється організмом. Ще наші бабусі постійно повторювали, що перша страва є необхідно.
Існує величезна кількість рецептів супів, але, на жаль, не всі їх вміють готувати. Спробуй здивувати своїх близьких оригінальним домашнім супом. Кожне з цих страв готується на курячому бульйоні і буде особливо корисним в холодну пору року.
Грибний суп з вермішеллю
складові
- 100 г грибів
- 1 цибулина
- 1 морква
- 2 курячі стегенця
- вермішель
- рослинна олія
- сіль
приготування
- З цибулі, моркви і курячих стегенець звари бульйон.
- Гриби наріж смужками і обсмажити з подрібненою цибулею до золотистого кольору. Додай в бульйон.
- Коли бульйон закипить, додай в нього вермішель. Посолити, поперчити, заправити зеленню і вари на середньому вогні ще 10 хвилин.
Курячий суп з кукурудзяною крупою і овочами
складові
- курячий бульйон
- 2 бульби картоплі
- 1 морква
- 1 ст. кукурудзяної крупи
- 200 мл вершків
- зелень
- сіль перець
приготування
- Приготуй курячий бульйон. Коли м'ясо звариться, наріж його і знову пішли в каструлю.
- Наріж моркву, картоплю. Подрібни зелень.
- Додай в бульйон овочі і кукурудзяну крупу. Вари 30 хвилин до готовності крупи.
- Даси суп вершки, додай сіль, перець, зелень. Доведи до кипіння.
Курячий суп з локшиною і овочами
складові
- 2 курячих ніжки
- локшина
- 1 цибулина
- 2 лаврові листки
- 1 морква
- 2 бульби картоплі
- корінь петрушки
- сіль перець
приготування
- Звари бульйон з курячих ніжок, додавши цибулю і лавровий лист. Коли бульйон буде готовий, цибулю і лавровий лист прибери.
- Наріж моркву, картоплю і корінь петрушки.
- Поклади в бульйон овочі, посолити і поперчити. Можна також додати пряні трави за смаком.
- Коли суп закипить, вари його на слабкому вогні ще 15 хвилин.
- Додай локшину і знову пару хвилин повари на слабкому вогні, але не розмішуй.
- Перед подачею заправити свіжою зеленню.
Суп з пельменями
складові
- пельмені
- куряче м'ясо
- 1 цибулина
- сушена м'ята
- сіль
приготування
- приготуй пельмені .
- Звари бульйон, посолити, додати нарізану цибулю.
- Готову курку дістань з бульйону.
- Поклади пельмені в бульйон і вари до готовності. Додай в суп сушену м'яту.
Суп з куркою і грінками
складові
- 1 ст. червоної сочевиці
- 4 бульби картоплі
- 1 цибулина
- 1 морква
- 1 солодкий перець
- куряче філе
- 50 мл вершків
- 1 багет
- рослинна олія
- сіль перець
приготування
- Промий сочевицю, залий водою і доведи до кипіння. Змішай з нарізаними овочами і продовжуй варити.
- Наріж філе, посолити його. Обсмаж м'ясо до золотистого кольору.
- На рослинному маслі обсмажити шматочки багета.
- Коли овочі зваряться, додай приправи, посолити. Збий суп блендером, заправ вершками.
- Подавай суп з грінками, куркою і зеленню.
З приходом зими тарілка гарячого супу стає просто незамінною. Пам'ятай, що суп - це важлива частина раціону здорової людини. Розкажи друзям про ці корисних рецептах!
Автор статті
Редакція «Так Просто!»
Це справжня творча лабораторія! Команда справжніх однодумців, кожен з яких фахівець в своїй справі, об'єднаних спільною метою: допомагати людям. Ми створюємо матеріали, якими дійсно варто ділитися, а джерелом невичерпного натхнення служать для нас улюблені читачі!