Наша сеть партнеров Banwar
Люблю творити зі свіжих овочів що-небудь цікаве. На цей раз у мене рулетики. Можна їсти як закуску, а можна подавати як основну страву з гарніром, наприклад, з рисовою кашею або картопляним пюре.
Інгредієнти для «Рулетики з баклажанів і кабачків»:
Час приготування: 15 хвилин
Рецепт «Рулетики з баклажанів і кабачків»:
Рулетики з баклажанів.
Рулетики з кабачків.
Закуска з баклажанів - рулетики. Баклажани миємо, ріжемо уздовж на тонкі пластини, замочуємо в солeной воді на 1 годину. Після зливаємо рідину, обсушуємо і обсмажуємо з двох сторін. Ось і всe. А що стосується начинки - тут вже на ваш смак і колір. Я напишу кілька варіантів начинок, а вибирайте або придумайте що-небудь своe.
1 -цибуля (ріпчаста), помідори, зелень. Шаткуємо, загортаємо в баклажани. Можна ці ж інгредієнти згасити і загорнути в баклажани (так закуска буде більш калорійна і буде служити не як додаток до основної страви, а як окрему страву)
2 - морква, цибуля, зелень. Шаткуємо, тушкуємо, загортаємо.
3 - морква, сир, часник (на дрібній тeрке), загортаємо.
4 - просто часточку помідора і гілочку кропу, посолити, загорнути.
Варіантів море! Я всe НЕ опишу. Я зараз описала лише овочеві начинки, але ж заповнювати можна і фаршем, шматочками бекону, сиром і т. Д. Так що експериментуйте, тут баклажани як основа, а далі у кого наскільки вистачить фантазії.
Рулетики з кабачків. Тут всe просто - кабачки нарізаємо вздовж тонкими пластинами, солимо, обвалюють у борошні й обсмажуємо з двох сторін. В готовий кабачок загортаємо начинку (в широку частину кабачка укладаємо начинку і скочується). Укладаємо рулетики плотненько один до одного на широке блюдо або тарілку. Посипаємо зеленню. Начинки можуть бути різноманітні. Але ось, на відміну від баклажанів, кабачки відмінно поєднуються і з молочними, солодкими начинками. Експериментуйте і діліться своїм досвідом.