- Основа салату асорті
- Як приготувати салат з овочами
- Інгредієнти для салату з морепродуктами і авокадо
- Рецепт салату з морепродуктами без майонезу
Наша сеть партнеров Banwar
Салати з морепродуктами без майонезу легкі, такі смачні страви, як салат асорті з Морським коктейлем з різних морських мешканців, готують на святковий стіл, включають в меню на кожен день.
Смачний салат з морепродуктами без майонезу просто і швидко зробити з консервованих кальмарів, креветок, гребінців, мідій в розсолі, каракатиць, замороженого Морського коктейлю і авокадо.
Основа салату асорті
Морепродукти Морський коктейль - це заморожена суміш, асорті, як правило, складається з кальмарів, креветок, мідій і восьминогів, звідси і назва Морського коктейлю. Заморожені морепродукти зберігають всі корисні властивості, поєднуються з великою кількістю інгредієнтів - авокадо, селерою, зеленню, пекінською капустою , Салатом Айсберг.
Суміш з морепродуктів для приготування салатів продається в замороженому вигляді, в консервованому. Салат з морепродуктами Морський коктейль в маслі знайомий багатьом господиням за швидкість приготування і відмінний смак готового блюда, що складається зі звичайного замороженого набору і овочів.
Порада від Чудо-Кухарі. Салати з морепродуктами можуть включати в себе не тільки варену заморожену суміш мідій, гребінців, креветок, кальмарів, восьминогів і різні коктейлі з морепродуктів, доступні за ціною і вільно продаються в продуктових магазинах, але і свіжі молюски - креветки, кальмари.
Як приготувати салат з овочами
Як приготувати салат з морепродуктами без майонезу? Рецепт з Морським коктейлем і авокадо дає можливість господині приготувати дуже смачний салат з морепродуктів без майонезу за лічені хвилини. Заморожена суміш продається в готовому вареному вигляді, її слід лише розморозити і обсмажити коктейль в маслі. Всі компоненти разом разом і заправити сумішшю соєвого соусу і лимонного соку.
Пропонуємо рецепт салату з морепродуктами без майонезу, салат з авокадо, з селерою, зеленню і Морським коктейлем, заправлений соєвим соусом з соком лимона (лайма) і маслом припаде до смаку членам сім'ї, здивує насиченим морським ароматом і смаком гостей за святковим столом.
Інгредієнти для салату з морепродуктами і авокадо
- заморожені морепродукти Морський коктейль - 1 упаковка;
- листя салату рукола або будь-якого зеленого;
- авокадо - 1 шт;
- стебла селери - 2 шт;
- зелена цибуля - 20 г;
- часник - 2 зубчики;
- сік одного лайма чи лимона;
- масло оливкове - 3 ст.л .;
- соєвий соус - 2 ст.л .;
- перець чорний або білий мелений; сіль.
Рецепт салату з морепродуктами без майонезу
- Розморожуємо суміш при кімнатній температурі, що виділилася воду зливаємо.
- Потім викладаємо морепродукти в розігріту сковороду змащену маслом і обсмажуємо протягом 4-5 хвилин, подсаливаем.
- Знімаємо сковороду з обсмаженими в маслі молюсків з плити, охолодити.
- Авокадо очищаємо від шкірки, виймаємо кісточку і ріжемо кубиками.
- Селера і цибулю нарізаємо шматочками.
- З'єднуємо разом в мисці остиглий «коктейль», селера, авокадо, цибулю. Все перемішуємо.
- Укладаємо всю отриману салатну суміш в салатник.
- Для заправки морського салату змішуємо в чашці розтертий подрібнений часник, соєвий соус, сік лайма.
- поливаємо зверху вінегретних заправкою салат і прикрашаємо листочками руколи, зеленню, листовим салатом.
Салат з морепродуктами без майонезу підходить як для повсякденного меню, так і в якості святкової закуски, і асорті Морський коктейль з овочами дуже яскраво виглядає на столі, виходить дуже смачним. Їдять морської салат з авокадо все без винятку, незалежно від смакових уподобань.