Главная Новости Прайс-лист О магазине Как купить? Оплата/Доставка Корзина Контакты  
  Авторизация  
 
Логин
Пароль

Регистрация   |   Мой пароль?
 
     
  Покупателю шин  
  Новости  
Banwar

Наша сеть партнеров Banwar. Новое казино "Пари Матч" приглашает всех азартных игроков в мир больших выигрышей и захватывающих развлечений.

  Опрос  
 
Летние шины какого производителя Вы предпочитаете использовать?
 Michelin
 Continental
 GoodYear
 Dunlop
 Nokian
 Fulda
 Bridgestone
 Hankook
 Kumho
 Другие

Всего ответов: 1035
 
     
  Добро пожаловать в наш новый всеукраинский интернет-магазин!  

Шашлик з баранини: рецепти соковитого правильного баранячого шашлику

  1. Шашлик з баранини по-кавказьки
  2. Шашлик з баранини з ківі
  3. Шашлик з баранини з майонезом
  4. Шашлик з баранини в духовці

Наша сеть партнеров Banwar

Люди готували шашлик ще з тих пір, як добули вогонь. З тих часів блюдо постійно вдосконалюється. Саме шашлик, приготований з баранини, вважається традиційним.

Важливо готувати шашлик з баранини правильно, з дотриманням тонкощів, тоді м'ясо вийде дуже смачним, ароматним і соковитим.

Шашлик з баранини по-кавказьки

Кращий рецепт правильного шашлику з баранини по-кавказьки з додаванням в маринад виноградного оцту. Калорійність - 1800 ккал. На підготовку йде 2 години і виходить 4 порції.

Складові:

  • кілограм м'яса;
  • перець молоти і сіль;
  • півкіло лука;
  • оцет виноградний;
  • свіжа кінза і петрушка;
  • 0,5 літра води.

Складові:

  1. Очищені цибулини промийте і поріжте тонко кільцями.
  2. Теплою водою промийте м'ясо і наріжте.
  3. До м'яса додайте за смаком сіль і перець, перемішайте і залиште на 15 хвилин.
  4. У воду додайте кілька ложок оцту.
  5. У миску вкладіть м'ясо, зверху кільця цибулі. Залийте шашлик маринадом і закрийте кришкою. Залиште настоюватися на п'ять годин на холоді.
  6. М'ясо нанизуйте на шампура і смажте на вугіллі 25 хвилин, перевертаючи. Періодично збризкуйте м'ясо маринадом, щоб не підгоріло.
  7. Подавайте до столу класичний шашлик з баранини гарячим зі свіжої петрушкою і кінзою.

Можна замінити виноградний оцет лимонним соком і додати до м'яса ще ароматних спецій для шашлику.

Шашлик з баранини з ківі

Маринад з ківі робить навіть жорстке м'ясо соковитим і м'яким. Важливо не переборщити з кількістю фруктів і не перетримати м'ясо в маринаді. Калорійність - 3616 ккал. Виходить 8 порцій. Готується найсмачніший шашлик з баранини 12 годин з маринуванням.

Необхідні інгредієнти:

  • тонкий лаваш;
  • два кг. м'яса;
  • один фрукт ківі ;
  • чотири цибулини;
  • сіль - півтори ст.л .;
  • по одній Л. Ч. зіри, коріандру і перцю меленого;
  • чотири лаврові листки.

Приготування покроково:

  1. Три цибулини поріжте півкільцями і посоліть. Одну залиште для прикраси.
  2. Вичавіть цибулю руками до утворення соку. Додайте спеції.
  3. Поріжте на шматки м'ясо і з'єднайте в глибокому тазу з цибулею. Перемішайте, накрийте плівкою і залиште на 2 години в холоді.
  4. За годину до смаження шашлику очистіть фрукт ківі і подрібніть на дрібній тертці. Додайте до мариновані м'яса. Розмішайте і залиште на годину.
  5. Шматочки м'яса насадити на шампура і смажте на мангалі, перевертаючи, 20 хв.
  6. Готовий шашлик викладіть на лаваш і прикрасьте кільцями цибулі.

Для смачного шашлику з баранини замаринувати м'ясо можна ввечері і залишити на ніч. Так воно промаринуется краще.

Шашлик з баранини з майонезом

З маринадом можна поекспериментувати і приготувати шашлик з баранини з майонезом.

Складові:

  • кілограм м'яса;
  • майонез - 250 г .;
  • п'ять цибулин;
  • підлога. літра води;
  • сіль, перець мелений чорний і червоний;
  • три ст.л. оцту.

приготування:

  1. Шматочки наріжте м'ясо і викладіть у посуд.
  2. У воді розчиніть оцет, додайте спеції.
  3. Поріжте півкільцями цибулини, додайте до м'яса і залийте майонезом. Перемішайте. Влийте маринад.
  4. Залиште шашлик під кришкою маринуватися дві години на холоді.
  5. М'ясо нанизуйте на шампура і смажте на вугіллі до рум'яного кольору.

Всього вийде 4 порції соковитого шашлику з баранини, калорійністю 3360 ккал. Готується шашлик 4 години.

Шашлик з баранини в духовці

Зробити шашлик з баранини в духовці дуже просто. Виходить смачно. Калорійність - 1800 ккал, виходить 4 порції. Час готування - 3 години.

Необхідні інгредієнти:

  • 400 м сала баранячого;
  • 1 кг. м'яса;
  • дві цибулини;
  • половинка лимона;
  • пучку зіри;
  • перець і сіль;
  • коріандр мелений.

Етапи приготування:

  1. М'ясо наріжте середніми шматочками.
  2. Сало поріжте невеликими шматками, менше ніж м'ясо в два рази, і з'єднайте з м'ясом.
  3. Цибулини почистіть і натріть на тертці. Додайте до м'яса.
  4. Шашлик посоліть, додайте за смаком спеції.
  5. Вичавіть сік з лимона і влийте до м'яса. Перемішайте.
  6. Накрийте посуд з шашликом і залиште на 2 години.
  7. Духовку нагрійте до 240 гр. і застеліть фольгою деко.
  8. На деко поставте решітку. Нанизуйте м'ясо і сало на невеликі шампури або шпажки, чергуючи.
  9. На дно дека покладіть трохи сала.
  10. У посуд з жароміцного матеріалу вилийте окріп до половини і поставте в духовку, щоб вона була над м'ясом.
  11. Шашлик викладіть на решітку і печіть 10 хвилин, після перекладіть посуд з водою під деко. Готуйте ще 7 хвилин.
  12. Посуд з водою витягніть, переверніть м'ясо. Готуйте 20 хвилин.
  13. Готовий шашлик з листом вийміть, змастіть м'ясо стекла соусом і дайте охолонути.

Подавайте м'який шашлик з баранини з домашніми соусами і свіжою зеленню.

 
  Обзор категорий  
 
Шины
 
     
 
  Специальное предложение  
   
     
     
Доставка осуществляется в города:
Александрия, Белая Церковь, Белгород-Днестровский, Бердичев, Бердянск, Борисполь, Боярка, Бровары, Бердичев, Васильков, Винница, Вознесенск, Горловка, Днепродзержинск, Днепропетровск, Донецк, Житомир, Запорожье, Евпатория, Ивано-Франковск, Измаил, Изюм, Каменец-Подольский, Керч, Кировоград, Ковель, Комсомольск, Конотоп, Краматорск, Кривой Рог, Кременчуг, Ильичевск, Луганск, Лубны, Луцк, Львов, Павлоград, Мариуполь, Миргород, Мелитополь, Мукачево, Николаев, Нежин, Никополь, Новая Каховка, Новоград - Волынский, Нововолынск, Одесса, Обухов, Павлоград, Пирятин, Прилуки, Полтава, Первомайск, Ровно, Славянск, Симферополь, Смела, Стрий, Сумы, Севастополь, Северодонецк, Тернополь, Ужгород, Умань, Харьков, Хмельницкий, Херсон, Феодосия, Чернигов, Черновцы, Южноукраинск, Ялта.

© 2009 - 2010 Интернет-магазин автотоваров и запчастей авто34

Каталог украинских интернет-магазинов