Наша сеть партнеров Banwar
kotenochkin Кухарчук 5 рівня
- 18 березня 2015 року, 13:39
- 320029
Задумала я порадувати сина в його ювілей тортом. Ось тільки з випічкою я не дуже дружу) Просмотрела рецепти тортів з желатином і зважилася ... Тепер цей торт вже перевірений))) Т. к. День народження відзначали в кілька етапів (з мамою-татом, з друзями, з родичами), цей торт я готувала вже тричі і, судячи з відгуків дегустаторів, буду готувати і далі. Звичайно, досвідчених кулінарів цим тортом я не здивую, але, сподіваюся, рецепт стане в нагоді тим, хто, також як і я, з випічкою на «Ви».
Бісквітний корж у мене покупної, це я підстрахувалась, т. К. Побоялася перед відповідальним заходом починати вчитися піч бісквіт. Якщо у Вас є улюблений рецепт - спечіть, домашній бісквіт завжди поза конкуренцією! Отже, за допомогою пензлика просочити бісквіт, я просочувала сиропом від консервованих фруктів, якими потім прикрашала торт. Встановити навколо коржа розсувне кільце (або, наприклад, кільце від рознімної форми для випічки).
Підготувати желатин відповідно до інструкції на упаковці. Я пробувала робити торт і з листовим, і зі звичайним, і з швидкорозчинним, - результат однаково гарний. Підготовлений желатин додати до сирно-вершковою суміші, ретельно розмішати, акуратно вилити в форму на бісквітний корж. Поставити в холодильник для застигання, я залишала на ніч.
Прикрасити улюбленими фруктами. У мене - консервовані абрикоси, виноград, яблука, апельсин. Приготувати желе по інструкції на упаковці, акуратно залити їм фрукти. Залишити до застигання, а це відбувається досить швидко.