Главная Новости Прайс-лист О магазине Как купить? Оплата/Доставка Корзина Контакты  
  Авторизация  
 
Логин
Пароль

Регистрация   |   Мой пароль?
 
     
  Покупателю шин  
  Новости  
Banwar

Наша сеть партнеров Banwar. Новое казино "Пари Матч" приглашает всех азартных игроков в мир больших выигрышей и захватывающих развлечений.

  Опрос  
 
Летние шины какого производителя Вы предпочитаете использовать?
 Michelin
 Continental
 GoodYear
 Dunlop
 Nokian
 Fulda
 Bridgestone
 Hankook
 Kumho
 Другие

Всего ответов: 1035
 
     
  Добро пожаловать в наш новый всеукраинский интернет-магазин!  

Слойка з сиром, фото рецепт

  1. Історія слойки з сиром Колись у Франції жив собі художник Клод Лоррен. Він був справжнім майстром...
  2. складові

Історія слойки з сиром

Наша сеть партнеров Banwar

Колись у Франції жив собі художник Клод Лоррен. Він був справжнім майстром малювання різноманітних пейзажів. Але, як це буває нерідко, талановиті люди талановиті в усьому. Ось і художник Лоррен придумав якось у вільний від малювання час новий вид тесту - листкове. До речі, листкове тісто буває звичайне, прісне, а буває і дріжджове. Випічка з листкового прісного тіста виходить більш хрусткою, а випічка з листкового дріжджового виходить більш ніжною. Для реалізації в життя сьогоднішнього рецепта, а готуємо ми, нагадаємо, листкові слойки з сиром, ви можете взяти як прісне, так і дріжджове тісто, - в будь-якому випадку у вас вийдуть слойки.

користь тесту

Напевно ви всі чули або читали про те, що тісто - не самий корисний продукт. Так воно і є, якщо зловживати різноманітною випічкою. Однак не так давно вчені з'ясували, що білий хліб і здобна випічка мають корисні властивості. Виявилося, що, потрапляючи в шлунково-кишковий тракт людини, така їжа сприяє утворенню молочнокислих бактерій, а ті, в свою чергу, сприяють виробленню корисних мікроорганізмів в кишечнику людини, тим самим зміцнюючи імунітет. Так що повністю виключати з раціону білий хліб і випічку вчені не рекомендують. Але радять при цьому не забувати про почуття міри. Втім, воно необхідне в будь-якій справі.

Ну а що стосується сирної начинки, то про її користь, сподіваємося, знають всі. Адже сир - один з кращих постачальників кальцію і білка в організм людини. Деякі дослідники говорять, що краще відмовитися від вживання в їжу м'яса, але ігнорувати сир не можна ні в якому разі. Якщо на вашому столі сирні страви - часті гості, ви можете бути впевнені, що таке захворювання, як, наприклад, остеопороз, вам не загрожує.

складові

  • Тісто листкове прісне - 450 грам;
  • Сир - 300 грам;
  • Цукор - 3-4 столові ложки (плюс трохи для посипання);
  • Яйце - 2 штуки.

Приготування слойки з сиром

  1. Сир викладаємо в миску. Додаємо цукор.

    Для начинки в миску поміщаємо сир і цукор

  2. Додаємо одне яйце до сиру. Інша яйце нам знадобиться для того, щоб змащувати готові вироби перед випічкою.

    Розбиваємо в начинку одне яйце

  3. Добре перемішуємо сирну масу.

    З усіх згаданих вище компонентів готуємо смачну сирну начинку

  4. Листкове тісто размораживаем при кімнатній температурі приблизно 40 хвилин. Більш докладно про це можна прочитати на упаковці тесту. Розкладаємо його на дошці, трохи присипаної борошном, і розрізаємо на квадрати приблизно однакового розміру.

    Для слоек ми використовуємо готове листкове тісто і тепер саме час його розморозити. На це піде приблизно 40 хвилин. Вже м'яке тісто розкладаємо на обробну дошку і ділимо на однакові квадрати

  5. На кожен квадрат тесту викладаємо трохи сирної начинки.

    На кожен листковий квадрат поміщаємо трохи начинки

  6. Складаємо тісто вдвічі, щоб з квадрата вийшов трикутник.

    Тепер складаємо тісто вдвічі конвертом надаючи йому форму трикутника

  7. Тепер акуратно защипуємо краю. Можна це зробити пальцями, але для більшої краси можна використовувати вилку. Робіть так, як показано на фото, і ви отримаєте гарний візерунок по краях і добре защіпнёте кулінарний виріб, щоб начинка не витекла.

    Защипніть краю слоек спочатку вручну, а потім за допомогою вилки, як на фото

  8. Викладаємо слойки на деко, попередньо застелений пергаментом.

    Деко застилає пергаментом і викладаємо на нього готові до випікання слойки

  9. Час, що залишився яйце злегка збиваємо і змащуємо поверхню кожної слойки. Для цього використовуємо спеціальну щіточку.

    Збиваємо віночком яйце і змащуємо кожну слойку

  10. Відправляємо слойки в духовку, заздалегідь розігріту до 200-220С. Виробники листкового тіста рекомендують навіть температуру до 250С, але ХозОбоз вважає, що 200-220С цілком буде достатньо. Випікаємо слойки з сиром приблизно 12-15 хвилин або поки поверхня слоек не стане золотистою. Кожна слойка з сиром повинна покритися красивою рум'яною скоринкою.

    Випікаємо слойки в духовці до золотистого кольору при температурі 220 градусів протягом 15 хвилин

  11. Потім кожна готова слойка з сиром з листкового тіста повинна бути залучена з духовки. Слойки накриваємо вологим рушником на 10-12 хвилин. Все готово, можна приступати до чаювання!

    Деко з готовою випічкою виймаємо з духовки і накриваємо вологим рушником хвилин на 10. А потім до столу - приємного апетиту!

Слойки з сиром, рецепт яких сьогодні вам люб'язно представив ХозОбоз, вже готові. Як бачите, блюдо більш ніж просте, зате дуже смачне і корисне. Відзначимо, що ви можете надати йому будь-яку іншу форму, не обов'язково трикутну, як у нас. Можна взагалі не морочитися з порційними слойками, а зробити одну велику слойку - розкачати тісто, викласти на нього рівномірно начинку і скрутити, як струдель. А потім, коли слойка буде готова, трохи остудити і нарізати на порційні шматки. Втім, вирішувати вам, ХозОбоз лише запропонував один з варіантів оформлення цієї страви, яке, ми впевнені, ви вже встигли оцінити по достоїнству.

Схожі рецепти

 
  Обзор категорий  
 
Шины
 
     
 
  Специальное предложение  
   
     
     
Доставка осуществляется в города:
Александрия, Белая Церковь, Белгород-Днестровский, Бердичев, Бердянск, Борисполь, Боярка, Бровары, Бердичев, Васильков, Винница, Вознесенск, Горловка, Днепродзержинск, Днепропетровск, Донецк, Житомир, Запорожье, Евпатория, Ивано-Франковск, Измаил, Изюм, Каменец-Подольский, Керч, Кировоград, Ковель, Комсомольск, Конотоп, Краматорск, Кривой Рог, Кременчуг, Ильичевск, Луганск, Лубны, Луцк, Львов, Павлоград, Мариуполь, Миргород, Мелитополь, Мукачево, Николаев, Нежин, Никополь, Новая Каховка, Новоград - Волынский, Нововолынск, Одесса, Обухов, Павлоград, Пирятин, Прилуки, Полтава, Первомайск, Ровно, Славянск, Симферополь, Смела, Стрий, Сумы, Севастополь, Северодонецк, Тернополь, Ужгород, Умань, Харьков, Хмельницкий, Херсон, Феодосия, Чернигов, Черновцы, Южноукраинск, Ялта.

© 2009 - 2010 Интернет-магазин автотоваров и запчастей авто34

Каталог украинских интернет-магазинов