Наша сеть партнеров Banwar
Якщо хочеться приготувати особливу страву, то кальмари - це відмінний вибір! Шеф-кухарі REDMOND спеціально для учасників клубу розробили рецепти страв з цими смачними молюсками. Створіть свій кулінарний шедевр!
Рис з куркою і кальмарами
СКЛАДОВІ:
- Курка (філе) - 180 г
- Кальмари Agama - 140 г
- Рис відварний - 120 г
- Масло вершкове - 30 г
- Вершки 33% - 170 мл
- Сіль, Спеції Santa Maria
ПОРЯДОК ПРИГОТУВАННЯ
Курку і кальмари нарізати тонкою соломкою. Курку і кальмари викласти в чашу мультиварки, додати вершкове масло, сіль, спеції. Встановити програму МУЛЬТІПОВАР, температуру 120 ° С, час приготування 5 хвилин. Натиснути кнопку «Старт». Готувати, періодично помішуючи, до закінчення програми. Потім додати вершки, рис і перемішати. Закрити кришку. Встановити програму МУЛЬТІПОВАР, температуру 100 ° С, час приготування 5 хвилин. Натиснути кнопку «Старт». Готувати до закінчення програми.
Ми приготували це блюдо в мультиварці REDMOND MasterFry FM4502
кальмари фаршировані
СКЛАДОВІ:
- Кальмари Agama - 300 г (3 шт.)
- Шпинат - 400 г
- Помідори - 370 г
- Сир твердий (тертий) - 15 г
- Горішки кедрові - 15 г
- Бульйон рибний - 100 мл
- Оливкова олія ITLV - 30 мл
- Сіль, Спеції Santa Maria
ПОРЯДОК ПРИГОТУВАННЯ
Помідори нарізати кубиками по 0,5 см. У чашу мультиварки налити оливкову олію, викласти шпинат і кедрові горішки. Встановити програму ЖАРКА, вид продукту «Овочі», час приготування 20 хвилин. Натиснути кнопку «Старт». Готувати при відкритій даху, періодично помішуючи, до закінчення програми. Готовий шпинат і горішки перекласти в окрему ємність, додати тертий сир і перемішати. Нафарширувати кальмари отриманою сумішшю. У чашу мультиварки викласти помідори, кальмари і залити бульйоном. Закрити кришку. Встановити програму Гасіння, вид продукту «Риба», час приготування 20 хвилин. Натиснути кнопку «Старт». Готувати до закінчення програми.
Порада: з спецій підійдуть рожевий перець і фенхель.
Ми приготували це блюдо в мультиварці REDMOND RMC-260
Кальмари у фритюрі
СКЛАДОВІ:
- Кальмари Agama - 500 г
- Яйце -100 г (2 шт.)
- Борошно - 100 г
- Олія - 700 мл
- Сухарі панірувальні - 250 г
ПОРЯДОК ПРИГОТУВАННЯ
Кальмари нарізати кільцями. В окремій ємності збити яйця. Кільця кальмара опустити в борошно, потім в яйце і в панірувальні сухарі. В кошик для смаження у фритюрі викласти запаніровані кільця кальмара в один шар. У чашу мультиварки налити рослинне масло. Закрити кришку. Встановити програму МУЛЬТІПОВАР, температуру 170 ° C, час приготування 20 хвилин. Натиснути кнопку «Старт». За 10 хвилин до завершення приготування відкрити кришку, опустити в масло кошик з кальмарами. Обсмажувати протягом 1 хвилини. Готові кільця кальмарів викласти на тарілку і повторити дії з рештою. Готувати до закінчення програми.
Ми приготували це блюдо в мультиварці REDMOND RMC-IH300