Наша сеть партнеров Banwar
Перше блюдо - це завжди корисно і поживно, тому потрібно намагатися, щоб воно входило щодня в наш раціон харчування. І звичайно, хочеться кожен раз готувати щось нове, різноманітне.
Сьогодні я пропоную приготувати дуже корисний і легкий супчик з куркою і пшеничного крупою. Погодьтеся, це дуже ситно і досить незвично, адже багато хто не додають в супи крупи, але природно крім рису звичайно. Але, виявляється, виходять дуже навіть непогані супи. І звичайно варити свій суп я буду в улюбленій мультиварці Панасонік-18 з об'ємом чаші на 4,5 л. і потужністю 670 Вт.
Буде потрібно:
- Курка (будь-які її частини) - у мене 2 стегенця та спинка.
- Лук ріпчаста 2 шт.
- Морква - 2 шт.
- Картопля - 4-5 шт.
- Пшенична крупа - за смаком (я додала 2/3 мульти склянки)
- Вода - приблизно 2-3 л. (Все залежить від Ваших переваг - щоб суп був рідині або гущі)
- Зелень - у мене заморожена петрушка - за смаком.
- Лавровий лист - 2 шт.
- Олія - для смаження овочів і курки.
- Сіль за смаком.
Як зварити смачний суп з куркою і пшеничного крупою в мультиварці:
Все дуже просто: нам потрібно підготувати курку і всі овочі. У мультиварку, встановлену на режим ВИПІЧКА або ЖАРКА (за замовчуванням на 40 хвилин) наливаємо рослинне масло і викладаємо шматочки курки. Далі йдуть овочі - це нарізану цибулю, нашаткована морква і промита пшенична крупа. Потім нарізаємо картоплю, викладаємо в мультиварку. Додаємо свіжу або заморожену зелень, лавровий лист і солимо все за смаком. Заздалегідь ставимо кип'ятити воду, я це роблю за допомогою чайника. Поки ми закладали інгредієнти в чашу мультиварки, пройшло 20-30 хвилин. За цей час курка і овочі трохи проготовілісь. Заливаємо в чашу мультиварки окріп. Я це роблю трохи вище зазначеного рівня. Загалом, доводимо густоту супу до потрібного - на свій смак. Ще раз пробуємо суп на сіль. Якщо потрібно - досолюємо. Даємо супу закипіти і переводимо мультиварку в режим Гасіння (або СУП) на 1 годину 30 хвилин. В принципі - такий курячий суп буде готовий вже через 1 годину, оскільки ми попередньо зраджуємо курку і овочі тепловій обробці на режимі ВИПІЧКА (або ЖАРКА). Ось такий гарний суп у мене вийшов. Коли час приготування нашого супу вийшло - розливаємо його по тарілочках, додаємо шматочок курки і подаємо до столу. Звичайно, вживання першої страви не обійдеться без парочки шматочків домашнього хліба. Це просто чудово. Суп за бажанням можна присмачити свіжомеленою чорним перцем. Курячий суп вийшов ну дуже смачний, наваристий, дуже ситний і завжди бажаний.
Приємного апетиту Всім бажає Світлана і моя смачна домашня kulinarochka 2013. ru!