Наша сеть партнеров Banwar
Для приготування страви нам знадобляться: свинина, 2 молодих кабачка, цибуля ріпчаста, соєвий соус, сіль і перець, зелений лук, будь-яку рослинну олію, але я беру оливкову. Готувати будемо в сковороді з антипригарним покриттям.
Кабачки вимити. Зрізати попки. Нарізати брусочками.
М'якоть свинини вимити. Обсушити паперовим рушником. Нарізати невеликими брусочками.
У сковороду влийте трохи рослинного масла. Прогрійте його. Викладіть несолоне м'ясо свинини. М'ясо потрібно обсмажити до рум'яності. Обсмажте з одного боку. Чи не перевертайте на іншу і не накривайте кришкою поки на м'ясі не утворюється корочка. Смажимо м'ясо від 10 до 15 хвилин.
Поки м'ясо смажиться, ріпчасту цибулю нарізати півкільцями.
До обсмаженого м'яса додайте нарізану цибулю і кабачки.
Обсмажуйте без кришки близько 7 хвилин. Періодами потрібно перемішати.
Зелену цибулю нарізати досить крупно по косій.
У сковороду влийте соєвий соус. Перемішайте. Гасіть на середньому вогні до уварювання соусу. При необхідності досоліть, але не додавайте більше соєвого соусу. На мій погляд, соєвий соус дає не тільки сіль, а й смак. Перенасичення страви соусом небажано. Помішуйте. Коли м'ясо буде готове, додайте зелений лук. Наше блюдо можна подавати до столу. На мій погляд гарнір до такого м'яса не обов'язково.