Главная Новости Прайс-лист О магазине Как купить? Оплата/Доставка Корзина Контакты  
  Авторизация  
 
Логин
Пароль

Регистрация   |   Мой пароль?
 
     
  Покупателю шин  
  Новости  
Banwar

Наша сеть партнеров Banwar. Новое казино "Пари Матч" приглашает всех азартных игроков в мир больших выигрышей и захватывающих развлечений.

  Опрос  
 
Летние шины какого производителя Вы предпочитаете использовать?
 Michelin
 Continental
 GoodYear
 Dunlop
 Nokian
 Fulda
 Bridgestone
 Hankook
 Kumho
 Другие

Всего ответов: 1035
 
     
  Добро пожаловать в наш новый всеукраинский интернет-магазин!  

Технологія су-вид - технологія майбутнього - apach.com.ua

Наша сеть партнеров Banwar

Як ми вже писали в попередніх статтях технологія су-вид (sous vide) , Це технологія майбутнього, причому майбутнього дуже найближчого. У країнах заходу в тому числі і Америці, ця технологія пройшовши тестування на професійних кухнях ресторанів і довівши свою ефективність вже освоює і домашні кухні.

У цій статті ми більш детально розглянемо обладнання, яке необхідно для реалізації су-вид технології. І ви побачите наскільки просто можна використовувати технологію не вдаючись до зайвих витрат.

Для реалізації технології су-вид (sous vide) на практиці необхідно всього два основних елементи це:
1 Нагрівач.
2 Регулятор температури.

Для розуміння повного спектру обладнання для реалізації технології су-вид (sous vide) розглянемо п'ять основних кроків:

Устаткування для технології су-вид (sous vide).

Виходячи зі знань п'яти кроків, перша частина реалізації су вид технології це запаковування продуктів.

Запаковування продуктів необхідно для уникнення контакту продуктів з водою і недопущення контакту з киснем, що викликає окислення продукту повітрям.

Існує кілька варіантів герметичної упаковки:
Існує кілька варіантів герметичної упаковки:   1
1. Zip lock пакети. Виходячи з того, що для реалізації технології су-вид, важлива не стільки компресія продукту, а температура, то zip lock буде не менше ефективний, ніж вакуумний пакет. Але даний варіант краще використовувати для нетривалого приготування і приготування при невисоких температурах (не вище 65С).
2. Обгортання в харчову плівку допустимо, але при недовгих тимчасових процесах.
3. Домашній вакууматор - дає значно більше переваг перед попередніми методами перед су-вид приготуванням, тому що дозволяє виключити повітря і забезпечити більш щільний контакт продукту з водою. Але цей спосіб не дозволить запаковувати продукти з рідиною або з маринадом. Для цього рідини необхідно попередньо заморозити і тільки після цього вакуумувати.
4. Професійні вакуумні апарати - найкраще рішення для професійної кухні, хоча і досить дороге. Вакууматора дозволяють регулювати силу вакуумирования для різних продуктів, а так само запаковувати рідини і маринади.
Цей етап реалізується за допомогою температурних регуляторів або термостатів су-вид (sous vide).
Температура є найважливішим параметром су-який вид технології, зміни в кілька градусів здатна змінити текстуру продукту, особливо це стосується риби і яєць.

Існує кілька пристосувань контролю температури:
1 Температурний інверсійний циркулятор (часто його називають: термостат су-вид, софт кукер (soft cooker), су вид нагрівач) - це нагрівальне пристосування, яке занурюється в контейнер з водою. На сьогоднішній день це краще рішення для реалізації технології су-вид (sous vide), хоча і досить дороге.
Складається воно з нагрівального елементу і помпи циркулюючої воду в ємності регулюючи нагрів або охолодження водяної бані.
Від вартості цих агрегатів залежить розмір температурного кроку, який може коливатися від 1С до 0,01 с.
Термостати су-вид (sous vide) мають величезні переваги в точності нагріву води і її обсягу. Так само деякі моделі можуть кріпитися до звичайних каструлях, що робить їх максимально практичними.
У нашому інтернет магазині Ви може вибрати і купити термостат су-вид sous vide
2 Термічні ванни або водяні печі.
Одним з найпоширеніших видів цього устаткування є Sous vide suprime. Вона являє собою ємність з вбудованою помпою - циркулятором води і теном нагріву.
Перевага в здатності до герметичному закриття ємності, що дозволяє проводити процес приготування без долитого води, плюс до всього утримання температури дає економію електрики.
Недолік це досить великі габарити і обмеження в кількості заготовок яке можна приготувати за один раз технологією су-вид (sous vide).

3 Температурний контролер.
Являє собою професійні градусники, які можуть бути використані в комбінації з рисоварки (Кашоварки) або звичайними каструлями встановленими на плиту.
Головна їхня перевага це вартість і можливість використання з уже наявним обладнанням на кухні. Недолік в складності підтримки точності температур.

4 Технологію су-вид (sous vide) в домашніх умовах можна реалізувати навіть на звичайній плиті - самий низькозатратний спосіб, що вимагає звичайного градусника, плити і каструлі наповненою водою. Для стабільності температур в даному випадку варто використовувати каструлі великого обсягу.
Недолік у великій неточності температур в 5-10С, що може позначитися на очікуваний результат. Підійде ця техніка для недовгих температурних процесів.

5 Кухонний конвектор також може бути використаний для реалізації низькотемпературної технології су-вид. Для цього необхідно попередньо підігріти воду в ємності то заданої температури, помістити в неї упакований продукт, і помістити його в конвектор встановивши підтримання температури і часовий режим.

У нашому інтернет магазині ви може вибрати і купити обладнання для реалізації технології су-вид (sous vide).

(Автор статті: Протченко Артур вк & Fb )

Використано матеріали з сайту http://chefs-academy.com/

 
  Обзор категорий  
 
Шины
 
     
 
  Специальное предложение  
   
     
     
Доставка осуществляется в города:
Александрия, Белая Церковь, Белгород-Днестровский, Бердичев, Бердянск, Борисполь, Боярка, Бровары, Бердичев, Васильков, Винница, Вознесенск, Горловка, Днепродзержинск, Днепропетровск, Донецк, Житомир, Запорожье, Евпатория, Ивано-Франковск, Измаил, Изюм, Каменец-Подольский, Керч, Кировоград, Ковель, Комсомольск, Конотоп, Краматорск, Кривой Рог, Кременчуг, Ильичевск, Луганск, Лубны, Луцк, Львов, Павлоград, Мариуполь, Миргород, Мелитополь, Мукачево, Николаев, Нежин, Никополь, Новая Каховка, Новоград - Волынский, Нововолынск, Одесса, Обухов, Павлоград, Пирятин, Прилуки, Полтава, Первомайск, Ровно, Славянск, Симферополь, Смела, Стрий, Сумы, Севастополь, Северодонецк, Тернополь, Ужгород, Умань, Харьков, Хмельницкий, Херсон, Феодосия, Чернигов, Черновцы, Южноукраинск, Ялта.

© 2009 - 2010 Интернет-магазин автотоваров и запчастей авто34

Каталог украинских интернет-магазинов