Главная Новости Прайс-лист О магазине Как купить? Оплата/Доставка Корзина Контакты  
  Авторизация  
 
Логин
Пароль

Регистрация   |   Мой пароль?
 
     
  Покупателю шин  
  Новости  
Banwar

Наша сеть партнеров Banwar. Новое казино "Пари Матч" приглашает всех азартных игроков в мир больших выигрышей и захватывающих развлечений.

  Опрос  
 
Летние шины какого производителя Вы предпочитаете использовать?
 Michelin
 Continental
 GoodYear
 Dunlop
 Nokian
 Fulda
 Bridgestone
 Hankook
 Kumho
 Другие

Всего ответов: 1035
 
     
  Добро пожаловать в наш новый всеукраинский интернет-магазин!  

Юшка з сьомги: рецепт приготування

  1. економний рецепт
  2. Фінський рецепт
  3. Простий рецепт для гурманів

Наша сеть партнеров Banwar

зміст:   Рецепти приготування юшки досить різноманітні

зміст:

Рецепти приготування юшки досить різноманітні. Можна готувати страву з морської або прісноводної риби. Кожен варіант має власних шанувальників і відрізняється властивими тільки йому тонкими смаковими нотками. Проте по-справжньому царської юшкою називають суп, приготований з сьомги.

економний рецепт

Незважаючи на дорожнечу елітної рибки, юшка з апетитною сьомги може стати цілком доступною.

Необов'язково для приготування використовувати стейки, можна зварити не менше смачна страва з супові набори або голови.

Вуха, зварена з даного рецептом, виходить практично такий же ароматної. Знадобляться такі інгредієнти:

  • Суповий набір.
  • 2 ріпчасті цибулини.
  • 1 велика морква.
  • 2 томата.
  • 3 бульби картоплі.
  • 7 столових ложок пшона.
  • Свіжа петрушка.
  • 10-15 горошин чорного перцю.
  • Кухонна сіль.
  • 4 літри води.

Щоб приготувати ароматну юшку, необхідно ретельно промити голову, хвостову частину і обрізки черевця сьомги під проточною холодною водою. Частини риби очищають від луски. Обов'язково вирізують з голови зябра, так як вони можуть істотно зіпсувати страву, надаючи бульйону злегка гіркуватий присмак. Ще раз сполоснувши продукти, їх перекладають в каструлю і заливають водою. Ємність ставлять на плиту на сильний вогонь і доводять її вміст до кипіння.

Як тільки майбутня вуха закипить, потрібно видалити виступила піну і покласти в бульйон цілу очищену цибулину, а також горошинки перцю. Посоливши блюдо, ємність прикривають кришкою і продовжують готувати суп при середньому нагріві ще 30 хвилин. За цей час слід підготувати овочі.

Картопляні бульби миють, очищають від шкірки і нарізають невеликими брусочками або кубиками. Очищений ріпчасту цибулю шаткують дрібно, а морква, навпаки, натирають крупно. Томати ошпарюють окропом, знімають з них шкірку і нарізають невеликими шматочками. Рецепт справжньої рибальської юшки передбачає, що овочі не повинні піддаватися попередньої термічної обробки. Однак багато господинь вважають за краще обсмажити шматочки цибулі, томат і морква на вершковому або рослинному маслі до утворення приємною скоринки золотистого відтінку.

Вийнявши рибу з бульйону, рідину проціджують крізь дрібне сито, щоб видалити випадково потрапили у воду рибні кісточки. Крім того, проціджуючи бульйон, домагаються його прозорості, прибираючи залишилася піну. Каструлю миють, кладуть у неї підготовлені заздалегідь овочі і заливають зцідженим бульйоном. Туди ж відправляють м'ясо риби, відокремлене від кісточок. Варити суп продовжують до напівготовності картопляних кубиків. Пшоно промивають під струменем проточної води і кладуть в рибний бульйон.

Дочекавшись готовності пшона, блюдо заправляють свіжою зеленню петрушки. Можна додати за бажанням трохи меленого перцю. Не варто юшку, приготовану з даного рецептом, негайно подавати до столу. Краще почекати хвилин 15-20, поки суп настоїться і стане набагато ароматні.


Фінський рецепт

Цей рецепт приготування надзвичайно смачного супу з сьомги широко поширений у Фінляндії. Щоб порадувати близьких людей справжньої фінської юшкою, знадобляться такі інгредієнти:

  • Філе сьомги - 300 м
  • Картопляні бульби - 600 м
  • Вершки - 400 мл.
  • Ріпчасту цибулю - 100 р
  • Борошно пшеничне - 20 м
  • Вода - 1 л.
  • Свіжа зелень - 10 г.
  • Кухонна сіль.

Воду, налиту в невелику каструльку, доводять до кипіння. За цей час готують овочі. Картопляні бульби миють, очищають і ріжуть кубиками. Лук нарізають тонкими полуколечкамі. Як тільки вода закипить, в неї перекладають овочі і прикривають ємність кришкою. Приблизно через 10 хвилин до овочів додають філе риби, нарізане досить великими шматками. Варити юшку з сьомги продовжують ще 10 хвилин при досить слабкому нагріванні.

Вершки збивають з борошном до утворення однорідної соусу. Необхідно ретельно розбити всі грудочки, які можуть зіпсувати зовнішній вигляд страви. Приготувавши вершковий соус, його переливають в каструлю і доводять юшку з сьомги до кипіння. Каструлю знімають з вогню. Готовий суп посипають свіжою рубаною зеленню безпосередньо перед тим, як подавати до столу. Замість вершків у цьому рецепті можна використовувати жирне молоко.

Замість вершків у цьому рецепті можна використовувати жирне молоко

Простий рецепт для гурманів

Зварену з даного рецептом вуха оцінить по достоїнству навіть найвибагливіший гурман. Щоб суп вийшов дійсно оригінальним, з вираженим насиченим смаком, необхідно запасти наступні інгредієнти:

  • Сьомга - невелика ціла тушка.
  • Ріпчасту цибулю великий - 2 штуки.
  • Морква велика - 2 штуки.
  • Томати великі - 1 штука.
  • Картопляні бульби - 4 штуки.
  • Рис - 100 г.
  • Коньяк - 100 мл.
  • Свіжа зелень.
  • Перець чорний горошком.
  • Лавровий лист.
  • Кухонна сіль.

Спочатку готують тушку елітної риби. Вирізують зябра і очі, знімають луску, відрізають хвіст. Тушку потрошать і промивають в проточній холодній воді. Субпродукти і голову заливають водою і поміщають на плиту. Закипілий бульйон очищають від піни, субпродукти виймають шумівкою. Потім кладуть в каструлю цілу цибулину і моркву, лаврушку і сіль за смаком. Далі бульйон доводять до кипіння і поміщають в нього великі шматки риби. Варити юшку продовжують протягом півгодини.

По завершенні цього часу рибку виймають з каструлі, а бульйон проціджують. Очищені бульби картоплі ріжуть кубиками, моркву - соломкою. Лук шаткують тоненькими півкільцями. З попередньо ошпареного томата знімають шкірку і нарізають овоч акуратними часточками. Каструлю з бульйоном знову ставлять на вогонь і перекладають в неї моркву і кільця цибулі. Готування продовжують кілька хвилин, після чого висипають в юшку промитий рис.

Коли рис дійде до напівготовності, в бульйон опускають картопля і часточки томата. Через чверть години в суп перекладають очищену від кісток відварену сьомгу. Після закипання бульйону до юшки додають коньяк і прибирають каструлю з вогню. За рецептом страва повинна настоятися під кришкою 20 хвилин. Свіжою зеленню суп посипають, розлив неймовірно смачну юшку по тарілках.

 
  Обзор категорий  
 
Шины
 
     
 
  Специальное предложение  
   
     
     
Доставка осуществляется в города:
Александрия, Белая Церковь, Белгород-Днестровский, Бердичев, Бердянск, Борисполь, Боярка, Бровары, Бердичев, Васильков, Винница, Вознесенск, Горловка, Днепродзержинск, Днепропетровск, Донецк, Житомир, Запорожье, Евпатория, Ивано-Франковск, Измаил, Изюм, Каменец-Подольский, Керч, Кировоград, Ковель, Комсомольск, Конотоп, Краматорск, Кривой Рог, Кременчуг, Ильичевск, Луганск, Лубны, Луцк, Львов, Павлоград, Мариуполь, Миргород, Мелитополь, Мукачево, Николаев, Нежин, Никополь, Новая Каховка, Новоград - Волынский, Нововолынск, Одесса, Обухов, Павлоград, Пирятин, Прилуки, Полтава, Первомайск, Ровно, Славянск, Симферополь, Смела, Стрий, Сумы, Севастополь, Северодонецк, Тернополь, Ужгород, Умань, Харьков, Хмельницкий, Херсон, Феодосия, Чернигов, Черновцы, Южноукраинск, Ялта.

© 2009 - 2010 Интернет-магазин автотоваров и запчастей авто34

Каталог украинских интернет-магазинов