Главная Новости Прайс-лист О магазине Как купить? Оплата/Доставка Корзина Контакты  
  Авторизация  
 
Логин
Пароль

Регистрация   |   Мой пароль?
 
     
  Покупателю шин  
  Новости  
Banwar

Наша сеть партнеров Banwar. Новое казино "Пари Матч" приглашает всех азартных игроков в мир больших выигрышей и захватывающих развлечений.

  Опрос  
 
Летние шины какого производителя Вы предпочитаете использовать?
 Michelin
 Continental
 GoodYear
 Dunlop
 Nokian
 Fulda
 Bridgestone
 Hankook
 Kumho
 Другие

Всего ответов: 1035
 
     
  Добро пожаловать в наш новый всеукраинский интернет-магазин!  

Велика популярність маленьких японських брендів: унікальна кухонне начиння

  1. Популярність дорогою, але невідомої марки
  2. Продукт, що стоїть очікування
  3. Краще один раз побачити, ніж сто разів почути
  4. Контроль якості
  5. Перевершуючи очікування споживачів
  6. Пріоритети виробника моторів
  7. Готувати стало простіше і цікавіше

Наша сеть партнеров Banwar

Сьогодні ми розглянемо два продукти: емальований чавунну каструлю Vermicular і кухонний міксер Master Cut. Що стали хітом, обидва товари були розроблені невеликими невідомими компаніями, які до цього не мали досвіду виробництва кухонного начиння.

Популярність дорогою, але невідомої марки

В Японії нерідкі приклади, коли продукція маленьких маловідомих компаній успішно конкурує з пропозиціями від визнаних виробників. Каструля Vermicular і міксер Master Cut - популярні товари для кухні від раніше практично невідомих японських компаній.

Низька ціна товару в даному випадку не є ключем до успіху. Насправді, обидва продукти мають величезну популярність як раз всупереч крутий ціною.

Продукт, що стоїть очікування

Каструлі випускають в семи кольорах перламутрового відтінку Каструлі випускають в семи кольорах перламутрового відтінку

Отже, каструля Vermicular з ущільненого чавуну за 25 200 ієн. Незважаючи на дуже високу ціну, наплив замовлень почався ще до виходу її в продаж в 2010 р Сьогодні, три роки потому, каструльний бум не подає ознак зниження. Попит продовжує перевищувати пропозицію, і покупцеві доводиться чекати повних 15 місяців, щоб отримати своє замовлення.

Говорячи про відомих брендах, в Японії, наприклад, французька марка Le Creuset має солідну репутацію серед емальованій чавунній посуду. Ціни на французькі каструлі варіюються від 20 до 30 тисяч ієн. Яскрава палітра кольорів і естетичність посуду - це, безумовно, вірний спосіб справити враження на гостей.

Чому ж покупці вибирають Vermicular замість Le Creuset, якщо стоять вони однаково? Aichi Dobby, що випускає Vermicular, являє собою маленьку компанію в Нагої, яка виробляє запчастини для промислового обладнання. Власний самостійний продукт вони випустили вперше. Та й назва компанії нічого не скаже гостям. Проте, ця каструля на кухні є предметом гордості.

Чим же відрізняється Vermicular від Le Creuset?

Якісні чавунні каструлі герметичні. Важка кришка запобігає випарювання соків, і інгредієнти гасяться до готовності при мінімальному додаванні води.

За незалежними оцінками, Vermicular в 10 разів більше герметична, ніж каструлі Le Creuset. Каструля і кришка виготовлені таким чином, щоб ідеально щільно підходити один до одного. Під час відвідування Aichi Dobby я своїми очима побачив, як досягається такий результат: працівники витрачали 20 хвилин на кожну каструлю, перевіряючи її якість.

Vermicular повністю виробляється на території заводу Aichi Dobby Vermicular повністю виробляється на території заводу Aichi Dobby. Зліва процес шліфування кришки, праворуч емалювання

Краще один раз побачити, ніж сто разів почути

Інгредієнти поміщають в каструлю і ставлять на маленький вогонь (зліва) Інгредієнти поміщають в каструлю і ставлять на маленький вогонь (зліва). Через годину овочі вже гасяться у власному соку (центр). Додаємо соус каррі, варимо, помішуючи, поки суп не загусне, і ваш каррі з морепродуктами можна подавати до столу

У чому ж переваги каструлі з високою герметичністю? Секрет полягає в процесі приготування, для якого не потрібно додаткової кількості води - то, чого неможливо домогтися за посудом Le Creuset. Я спробував приготувати каррі в каструлі Vermicular. Поклав морепродукти і овочі, накрив кришкою і морив на маленькому вогні близько години. Через годину овочі в каструлі гасяться у власному соку, і в цей густий суп можна додавати соус каррі, води не потрібно.

Я досить часто готую, і до того, як познайомився цією каструлею, був упевнений, що ключем до смачного соусу каррі є секретний інгредієнт, який надає страві тонкий, але виразний смак. Я був щиро здивований тому, що каррі в Vermicular виявився таким смачним, хоча в його склад входили тільки овочі, морепродукти і соус. Очевидно, щоб розкрилася вся палітра смаку, потрібно, щоб овочі гасилися виключно у власному соку. Результат перевершив всі мої очікування.

Після виходу чудесних каструль на ринок, слух про них моментально розлетівся серед кулінарів-любителів. Vermicular чудово підходить і для гасіння, і для смаження м'яса з підливою. Aichi Dobby - маленька компанія з невеликим рекламним бюджетом, і їх ранні маркетингові зусилля практично обмежилися коментарями користувачів і рецептами кулінарів на своєму сайті. Ефект, проте, був дивним і привів до теперішньої популярності каструль. Компанія навіть отримувала вдячні повідомлення від покупців, які терпіти не могли готувати, але почали після покупки каструлі, а також від батьків, які знайшли спосіб привчити дітей до овочів на їх тарілках.

Контроль якості

Резонне питання - чому при такій кількості замовлень Aichi Dobby не уклала договір на виконання робіт з якимось субпідрядником? Адже компанія не передовірила виробництво жодного зі своїх продуктів нікому і не планує робити цього в майбутньому. Президент компанії Хідзіката Куніхіро і його брат Томохару, головний керуючий директор, переконані, що виробництво повинне повністю здійснюватися на їх маленькому заводі в Нагої. Причиною тому є, як не дивно, не бажання зберегти секрети виробництва, а переконаність в тому, що це єдиний спосіб сохнаріть крихкий баланс при виробництві, необхідний для правильного дизайну каструлі. Процес виробництва включає в себе лиття каструль і кришок, механічну обробку тріщин на металі і покриття емаллю. Aichi Dobby потрібен був цілий рік на розробку процесу і потрібних технологій, і компанія залишається єдиною фірмою в Японії, здатної впоратися з усіма завданнями. Брати Хідзіката кажуть, що їх компанія повинна контролювати всі три ступені виробництва, щоб зберегти неповторний стандарт герметичності.

Хоча Aichi Dobby і збільшила виробництво до 2000 штук в місяць, вже утворилася черга з замовлень на 15 місяців вперед, і зараз більше 30 000 покупців чекають свої каструлі.

Хідзіката Куніхіро і Томохару Хідзіката Куніхіро і Томохару. Два брата, керуючі фірмою на 55 осіб, створили каструлю Vermicular, яка зараз вважається кращою в світі

- Хоч ми і маленька компанія, нам хотілося спробувати себе в чомусь новому, - розповідають брати, керують компанією і створили Vermicular, про те, як вони почали свій проект. - До нас прийшла ідея про чавунної каструлі, оскільки це був спосіб застосувати наш ноу-хау.

Плодом їх зусиль став продукт, характеристики якого недоступні відомим виробникам.

Що стосується просування товару на ринок, Інтернет і відгуки в мережі довели, що є ефективним способом реклами Vermicular.

Але продажу також високі, оскільки продукт сам по собі має відмінну рису, якої немає у конкуруючих товарів. Якісні продукти в кінці кінців обов'язково знайдуть свою дорогу до покупців, це постійно відбувається на японському ринку.

Перевершуючи очікування споживачів

Багатошвидкісний міксер з дизайном, як у дорогий кавоварки Багатошвидкісний міксер з дизайном, як у дорогий кавоварки

Багатошвидкісний міксер Master Cut був розроблений і вироблений компанією Yamamoto Electric Corp., розташованої в Сукаґава, префектура Фукусіма. Міксер надійшов у продаж в 2010 р за ціною в 12 000 ієн.

Схожі комбайни від найбільших виробників кухонного обладнання можна придбати всього за 8 000 йен, але цей многоскоростной міксер, проте, забезпечив собі стабільно зростаючу частку ринку в найбільших онлайн магазинах з 2011 р Тепер продукт впевнено лідирує серед інших конкурентів від відомих брендів.

Кухонні комбайни зовсім не є обов'язковим атрибутом японських кухонь. Пристрої, що пропонуються на ринку, шумні, що є явним недоліком в японських багатоквартирних будинках і будинках, побудованих дуже тісно один до одного і мають низьку звукоізоляцією. Їм також не вистачає функцій для регулювання обсягу товарів при переробці. При різанні цибулі, наприклад, дуже просто перестаратися і перетворити його в сік. Мити кухонний комбайн також дуже клопітно через безліч дрібних деталей.

Який же цей міксер в порівнянні з іншими?

Чаша міксера влаштована просто і промивається легко Чаша міксера влаштована просто і промивається легко.
- Ми суворі до всього: аж до кольору лез, - коментує представник компанії

По-перше, він виглядає дуже естетично. Сміливе поєднання вишневого і темно-срібного кольорів, велика кількість нержавіючих деталей. Цей міксер виглядає так само привабливо, як шикарна кавоварка. Багато господинь бажають бачити такий пристрій на своїй кухні.

По-друге, мотор у цього міксера не галасливий, він виробляє трохи більше звуку, ніж тихе бурчання - очевидний плюс на користь міксера. Перемикання швидкостей міксера не має стандартних перемикань налаштувань «повільна», «середня» і «швидка», але має безступінчасте управління швидкістю, дозволяючи користувачеві з високою точністю контролювати швидкість пристрою. Таким чином м'ясо, наприклад, можна легко подрібнити до потрібної консистенції. До появи Master Cut міксери з безступінчатим регулюванням швидкості в Японії були доступні тільки серед обладнання для професійних кулінарів.

М'ясо подрібнюється за лічені секунди М'ясо подрібнюється за лічені секунди. Оскільки користувачі можуть ідеально контролювати швидкість, їм не потрібно більше хвилюватися про надмірну переробці продукту

Багатошвидкісний міксер має нержавіючу сталеву чашу, ще одна велика перевага. Нержавіюча сталь набагато легше скла, що робить перекладання продукту в інший посуд зручнішим. Догляд за міксером надзвичайно простий, так як контейнер і інші деталі легко мити і вони відрізняються високою міцністю. Кругла чаша і вал, на який кріпляться насадки, мають кілька виступів. Простий в дизайні і легко промивається ніж - ще одне очко на користь Master Cut.

Пріоритети виробника моторів

Далеко не всі чули про Yamamoto Electric - компанії, яка виробляє і продає міксер Master Cut. Основним напрямком бізнесу цього підприємства є виробництво моторів для пилососів і автомобілів. Продукцію Yamamoto Electric можна знайти в багатьох пилососах на світовому ринку, а також в японських і німецьких автомобілях. Yamamoto Electric розробила свій міксер 20 років тому, але до недавнього часу спроби просунути його на ринок були обмежені демонстраційними продажами на уроках по кулінарії і т. Д., І таким чином продажу були досить обмежені. Популярність Master Cut злетіла до небес після того, як компанія змінила дизайн і переосмислили маркетинговий підхід.

Єдине, що компанія відмовилася змінити при зміні дизайну, - це прямий зв'язок між мотором і валом. У той час як інші компанії з'єднують мотор і вал за допомогою ременя, Yamamoto Electric робить це безпосередньо. Така технологія забезпечує мінімізацію шуму і збереження енергії. Налаштування швидкості також є важливим пунктом. Продукти можуть бути перероблені до необхідного розміру з максимальною точністю. Так компанія з виробництва моторів виявилася досить успішною в пошуку правильного виробничого рішення і обійшла відомих виробників схожого обладнання.

Готувати стало простіше і цікавіше

- Для успішного виробництва кухонної техніки потрібно володіти навиком рішення проблем і вміти робити готування цікавою, - каже представник Yamamoto Electric. Міксер Master Cut допомагає скоротити час на підготовку інгредієнтів, так як бере на себе всі виснажливі функції з різання, шатківниці, перемелюванню і збивання інгредієнтів, спонукаючи господарів у вихідний день приготувати що-небудь таке, наприклад, безе.

Aichi Dobby і Yamamoto Electric розглядають просування своєї продукції за кордон, і, можливо, зовсім скоро Vermicular і Master Cut стануть невід'ємною частиною зарубіжних кухонь. Недарма ще 2 роки тому, на початку масових продажів каструль Vermicular, на зворотному боці кришки гордо красувалася велика гравірування "MADE IN JAPAN".

Матеріал і стаття: Китамура Морі
Фото: Каваї Сатоси

(Оригінал статті написаний 29 травня 2012 року)

Чому ж покупці вибирають Vermicular замість Le Creuset, якщо стоять вони однаково?
Чим же відрізняється Vermicular від Le Creuset?
Який же цей міксер в порівнянні з іншими?
 
  Обзор категорий  
 
Шины
 
     
 
  Специальное предложение  
   
     
     
Доставка осуществляется в города:
Александрия, Белая Церковь, Белгород-Днестровский, Бердичев, Бердянск, Борисполь, Боярка, Бровары, Бердичев, Васильков, Винница, Вознесенск, Горловка, Днепродзержинск, Днепропетровск, Донецк, Житомир, Запорожье, Евпатория, Ивано-Франковск, Измаил, Изюм, Каменец-Подольский, Керч, Кировоград, Ковель, Комсомольск, Конотоп, Краматорск, Кривой Рог, Кременчуг, Ильичевск, Луганск, Лубны, Луцк, Львов, Павлоград, Мариуполь, Миргород, Мелитополь, Мукачево, Николаев, Нежин, Никополь, Новая Каховка, Новоград - Волынский, Нововолынск, Одесса, Обухов, Павлоград, Пирятин, Прилуки, Полтава, Первомайск, Ровно, Славянск, Симферополь, Смела, Стрий, Сумы, Севастополь, Северодонецк, Тернополь, Ужгород, Умань, Харьков, Хмельницкий, Херсон, Феодосия, Чернигов, Черновцы, Южноукраинск, Ялта.

© 2009 - 2010 Интернет-магазин автотоваров и запчастей авто34

Каталог украинских интернет-магазинов