Главная Новости Прайс-лист О магазине Как купить? Оплата/Доставка Корзина Контакты  
  Авторизация  
 
Логин
Пароль

Регистрация   |   Мой пароль?
 
     
  Покупателю шин  
  Новости  
Banwar

Наша сеть партнеров Banwar. Новое казино "Пари Матч" приглашает всех азартных игроков в мир больших выигрышей и захватывающих развлечений.

  Опрос  
 
Летние шины какого производителя Вы предпочитаете использовать?
 Michelin
 Continental
 GoodYear
 Dunlop
 Nokian
 Fulda
 Bridgestone
 Hankook
 Kumho
 Другие

Всего ответов: 1035
 
     
  Добро пожаловать в наш новый всеукраинский интернет-магазин!  

З чого виходить найсмачніший самогон. Як зробити самогон без запаху - технологія, очищення та рецепти

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 7
  6. Тонкощі приготування самогону без запаху
  7. Рецепт на основі зернових культур
  8. Самогон на основі варення
  9. Рецепт абрикосового самогону
  10. Рецепт хлібного самогону
  11. Очищення готового самогону
  12. Чому пахне самогон
  13. По запаху визначаємо, що не так
  14. Що повинен знати винокур
  15. Рецепти самогону без запаху
  16. на пшениці

Наша сеть партнеров Banwar

Апарат для самогоноваріння - штука сама по собі дуже проста. Він складається з котла (бражника), в нього заливається брага. Брага - це така рідина, спирту в ній мало, не більше 15%. Під котел найчастіше використовують металевий жбан об'ємом 15-20 л і більше. Дуже зручні молочні бідони, доїльні апарати і скороварки - у них кришка щільна, і в той же час вона легко знімається.
Якщо руки у тебе ростуть не з дупи і ти сам вирішив налагодити боржника, то не забувай: він обов'язково повинен мати знімну кришку. Так його легше мити після перегонки ...
У кришці котла-бражника потрібно зробити дві дірки з різьбленням: туди вкручуються термометр і відводить трубка.
А ще краще - три дірки (третя - для запобіжного клапана, надлишки пара випускати) ...
Який термометр краще використовувати? Будь-який. Аби він був рідинний, зі шкалою до + 120 °.
Бражник можна нагрівати як завгодно: просто вогнем, пальником, електричної плиткою ...
Краще, звичайно, електричний обігрівач - температуру легше регулювати.
Що у нас виходить?
В одну дірку угвинчений термометр, в іншу - запобіжний клапан, а в третю - довга трубка, завита спіраллю (змійовик). Змійовик проходить через посудину зі звичайною холодною водою (холодильник).
Коли брага кипить в бражнике, пари йдуть в змійовик. У змійовику пари охолоджуються, і самогон тоненькою цівкою витікає з вільного кінця прямо в миску, яку ти туди поставиш ...
Змійовик робиться з трубки товщиною в 12-15 мм. Зовнішня товщина спіралі змійовика - 80-120 мм. Довжина змійовика 300-400 мм. Спіртоносние пари з бражника дуже їдкі, так що змійовик обов'язково повинен бути з нержавіючої сталі.
Мал. 1. 1. Посудина з брагою. 2. Трубка-змійовик. 3. Посудина з водою. 4. Посудина для збору самогону

Інші деталі охолоджувача - з будь-яких жаростійких матеріалів. Розміри охолоджувача зі змійовиком всередині: довжина 400-500 мм, товщина - 104-159 мм. Оскільки вода в охолоджувачі швидко нагрівається, вона (вода) повинна бути проточною. Для цього на початку і кінці охолоджувача вваріл два штуцери для підведення і відведення води.
Все, що я розповіла, відноситься до загальної конструкції самогонного апарату. У побуті найчастіше вживаються інші конструкції.

2

У самого простого самогонного апарату немає трубки-змійовика. Його можна спорудити зі звичайної кухонного посуду - це єдиний плюс. Мінусів набагато більше:
- низька продуктивність,
- самогон виходить неміцний,
- треба часто міняти воду в тазику на більш холодну,
- на сильну бражної сморід під час перегонки обов'язково звернуть увагу сусіди,
- в самогоні занадто багато сивушних масел.
Ну, спершу дізнаються сусіди, а потім «дзвін» дійде і до
дільничного. І він почне дурницями страждати - приходити, вимагати винагороду, вести занудні «профілактичні» бесіди.
Коли брага, налита на дно каструлі, кипить, спиртові пари піднімаються вгору. Охолоджуються на дні тазика з холодною водою і капають вниз, в миску. Як тільки миска переповниться, треба готовий самогон злити в яку-небудь ємність і поставити миску на місце. Воду в тазику не лінуйся, міняй частіше.
І зливати самогон і воду в тазику міняти дуже незручно. Адже для цього доведеться навроде як віддирати тазик від каструлі ...
Виглядає цей апарат так:



Мал.2.1. Холодна вода.2. Тазик.3. Миска для збору самогону.4. Самогон.5. Каструля для браги.6. Брага.7. Нагрівач.

Ах так, забула сказати: щілину між тазиком і верхнім краєм каструлі треба замазати. Є кілька рецептів замазки:
Мучна. Борошно просмажити на сковороді. Розвести водою до каші і замазати стики цією масою.
Воскова. Робиться з жовтого воску. Оскільки жовтий віск легко плавиться, до нього треба додати живицю хвойних дерев (приблизно 3 до 1).
Жирна. Суху глину розвести лляною олією до каші. Ця каша легко пристає до металу і скла, якщо вони сухі.
Англійська. Змішати дві частини подрібненої окису свинцю, одну частину дрібного річкового піску і одну частину крейди. Розвести лляною олією ...
Ці замазки придатні для замазування щілин і більш складних апаратів - аж до міні-заводів.

3

Конструкція самогонного апарату № 3 доповнено лійкою і відвідної трубкою. Завдяки цьому апарат не треба розбирати на частини, щоб витягти з нього готовий самогон ...
Воронка розташовується в дротяної кошику або на металевому триніжку, який встановлений на дні посудини. Зазор між холодильником і ємністю намертво замазаний свіжої борошняної замазкою.
Чому саме свіжої?
Якщо тиск різко підскочить, надлишок парів знайде вихід із системи через щілини.
Якщо замазка засохне і окам'яніє, то апарат може вибухнути. Апарат-то невеликий, і тиск не боляче висока, так що квартиру тобі на шматки не рознесе, а ось обшпарити знатно ...



Мал.3. 1. Нагрівач.2. Самогон.3. Посудина для збору самогону.4. Брага.5. Трубка.6. Шматок труби.7. Посудина.8. Дротяний кошик.9. Воронка.10. Пластина.11. Замазка.12. Холодильник.13. Вода.14. Підведення і відведення води для холодильника.

4

Самогонні апарати, виготовлені з доїльних апаратів або скороварок, дільничні називають «баняків». Нагрівання їх найчастіше здійснюється на звичайній газовій плиті. Підведення холодної води - від крана з холодною водою в раковині.
Береться звичайна скороварка. Клапани на кришці замінюються пробками. В одну пробку вставлений термометр (2), в іншу - трубка (З). Трубка оснащена краником (4). Вона йде з кришки в систему водяного охолодження.
Змійовик, розташований в системі охолодження (скляній колбі з двома трубками для швидкої зміни води на більш холодну), виходить з колби в приймач готового продукту.



Мал.4. 1. Кришка скороварки.2. Термометр.3. Трубка.4. Кран.5. Водяне охолодження.6. Приймач самогону.7. Витік.8. Водяна баня.9. Нагрівач.

Якщо немає можливості дістати змійовик з настільки довгим хвостиком, то в змійовик просто вставляється додаткова трубка.
Сам приймач стоїть на дні посудини більшого розміру, наповненою холодною водою.

5

Якщо «чавунець» - пристрій компактне, розраховане на міського жителя, то апарат, про який я зараз розповім, - це ще щось більш компактне.



Мал.5,1.Штатив.2. Азбестове сито.3. Посудина з рідиною.4. Термометр.5. Кран.6. Сполучна трубка.7. Холодильник.8. Трубки для охолодження рідини.9. Витік.10. Посудина з продуктом.11. Водяна баня.

До його переваг відноситься мініатюрність і ту обставину, що всі «деталі» продаються в магазинах хімічних приладдя. Недолік один - низька продуктивність. Але якщо вам потрібно за вечір виготовити півлітра або літр самогону, а не відро, він підійде.
Азбестове сито (2) міцно затискають в лапці штатива (1). На азбестове сито встановлюють добре закупорений посудина (3). Оптимальна кількість браги в посудині - не більше двох третин. Щоб брага кипіла рівномірно, на дно посудини можна кинути пару невеликих шматків кераміки. У пробці, яким він заткнуть, заздалегідь зроблено отвір для термометра (4), а сам термометр, зрозуміло, вставлений куди слід. Збоку посудину має відгалуження для виходу парів спирту. Це відгалуження пов'язане з трубкою (6), що має краник. Трубка з'єднує посудину з холодильником. Холодильник може бути таким, який він на малюнку. Якщо є можливість, трубку, що проходить через колбу, заміни кручений трубкою (тобто змійовиком).
Від апаратів простеньких і малопродуктивних перейдемо до більш потужним, широко використовуваним у нас на Русі. Почнемо з класичної і вельми поширеною моделі « перегінний куб зі змійовиком ».



Мал.6.1.Ємність великого обсягу.2. Кришка.3. Термометр.4. Отводная трубка.5. Клапан.6. Змійовик.7. Ємність з холодною проточною водою.

Продуктивність - до літра 32-42-градусного самогону в годину (і це тільки перша перегонка браги, більш концентрований напій виходить після другої, третьої перегонки ... і так далі).
Є інший варіант « перегінного куба зі змійовиком ».



Рис.

7. 1. Топка. 2. Ємність для води. 3. Труба. 4. Трубопровід для водяної пари. 5. Ємність з брагою. 6. Трубопровід для спиртної пари. 7. Термометр. 8. Банку. 9. сухопарнику. 10. Трубопровід до фільтру. 11. Фільтр з мідними тарілками. 12. Змійовик. 13. Холодильник. 14. Ареометр (це так спиртометр обзивається по-науковому). 15. Ємність для самогону.

Він трохи складніше, але толку від нього побільше буде, тому як брага нагрівається в ньому розпеченим паром. Трубопровід (4) найкраще підігрівати паяльною лампою або газовим пальником - пар, що надходить по ньому, не охолоне і навіть стане більш гарячим. Проходячи через ємність з брагою (5), пар насититься, витягаючи спирт з браги. Якщо брага перегріється і вихлюпнеться в змійовик, процес перегонки слід зупинити, а змійовик очистити. Щоб уникнути цього, між трубкою, що виходить з ємності з брагою, і сухопарнику встановлюється додатковий фільтр. Зазвичай це трилітровий балон з загорненої кришкою.
У кришці є два отвори - для приймаючої і передавальної трубки.
Якщо відбувається викид браги, то вона потрапляє в цю банку, а не в сухопарник і змійовик.

7

І наостанок - кілька корисних порад :
- Брагу ні в якому разі перегрівати не можна (може виплеснутися через змійовик в посудину з готовою продукцією або розірвати систему);
- Змійовик прочищати регулярно. Якщо він заб'ється, тиск може розірвати весь твій апарат під три чорти. У кращому випадку відбудешся опіками. У гіршому - твої близькі, родичі та друзі використовують продукт, який ти встигнеш зробити, на твоїх похоронах;
- Чи не скупитися. Найбільш якісний самогон виходить приблизно з половини залитої в ємність браги. Простіше кажучи, коли трохи більше половини рідини випарується, а решта буде містити вдвічі більше шкідливих речовин (наприклад, сивушних масел), продовжуй перегонку, але виготовлене тобою пійло додай в нову закваску;
- Воду в системі охолодження треба часто міняти (чим вона холодніше, тим ефектніше відбувається охолодження спиртовмісної пара), в ідеалі використовувати проточну воду;
- Якість готового продукту залежить не від складності та навороченності апарату, а від дотримання технологічного процесу на всіх етапах, від приготування браги до перегонки ...

Самогон - це напій, який викликає у багатьох різке неприйняття. Вся справа в тому, що він володіє специфічним запахом і присмаком, пов'язаними з наявністю в ньому сивушних масел та інших шкідливих компонентів. Це не вирок, і ситуацію можна виправити, якщо підійти до процесу перегонки з розумом: правильно підібрати рецепт, придбати якісне обладнання та натуральні інгредієнти . Розглянемо кращі способи виготовлення смачного і м'якого домашнього напою.

Тонкощі приготування самогону без запаху

Щоб зробити приємний на смак і запах продукт, потрібно користуватися тільки якісним самогонним обладнанням і дотримуватися деякі тонкощі технології. Поставте ємність з брагою на сильний вогонь і доведіть рідину до 70 градусів. Коли цей поріг буде досягнутий, зробіть газ трохи менше і дочекайтеся появи першого виходу. Після цього зафіксуйте температуру браги.

Контролюйте вихід готового продукту. Самогон повинен капати зі швидкістю 2-3 крапельки в хвилину і витікати тонкою цівкою (не товще сірники). Ідеальна температура виходу - 30 градусів. Якщо вона вища, ситуацію потрібно виправляти. Якщо ви використовуєте водяний спосіб охолодження, підсильте струм холодної води.

Щоб отримати напій без запаху, використовуйте не весь вихід, а лише «золоту середину». Перші 10% продукту будуть відрізнятися специфічним «ароматом» - вони не придатні до використання. «Хвости», т. Е. Самогон з градусом нижче 40, також краще злити в окрему ємність.

«Серцевина» вийде приємною на смак і практично позбавленою неприємного «амбре». Щоб зробити її чистою, «як сльоза», повторіть перегонку. У вас буде напій, який можна сміливо використовувати і для розпивання в чистому вигляді, і для виробництва домашнього коньяку або віскі.

Рецепт на основі зернових культур

Щоб зробити цей приємний на смак самогон, вам буде необхідно:

  • 30 л фільтрованої води;
  • 300 г дріжджів;
  • 6 кг зерна (пшениці, ячменю або жита).

Для початку потрібно проростити зерно. Для цього залийте його водою і залиште в приміщенні з температурою не нижче 18 градусів на 3-4 дні. Слідкуйте за тим, щоб в ємності не почався процес гниття, при необхідності додавайте воду з пульверизатора.


Сировина буде готове тоді, коли паростки досягнуть півсантиметра в довжину. Промийте їх, висушіть і перемеліть. Закип'ятіть воду і введіть в неї муку так, щоб утворилася суміш, схожа за консистенцією на кисіль. Закрийте ємність з нею кришкою, замотайте в ковдру і залиште настоюватися на 11-12 годин.

Через зазначений час розведіть дріжджі в теплій водичці, залийте в ємність з зерновим міксом і настоюйте 5-7 днів. Коли суміш перебродить, переженете її. Рецепт дає вихід в 5-6 літрів.

Зверніть увагу на якість самогонного апарату: від нього залежить смак кінцевого напою. Ніколи не користуйтесь пошкодженими конструкції: це може бути небезпечно для вашого життя.

Самогон на основі варення

Якщо у вас залишилися невикористані домашні заготовки, не поспішайте їх викидати. На основі старих (або навіть зіпсованих) ягідних солодощів можна зварити м'який самогон без неприємного запаху. Рецепт зажадає наступних інгредієнтів:

  • 30 л очищеної води;
  • 6 л варення;
  • 300 г дріжджів.

Додайте варення в воду і ретельно розмішайте. З'єднайте дріжджі з теплою водою і вилийте в ту ж ємність. Щільно прикрийте тару і поставте в тепле місце на 5-6 доби. Щоб надати напою додатковий ягідний аромат, використовуйте листя малини, вишні, чорної смородини і т. Д. Коли рідина перебродить, процідіть її і піддайте процесу перегонки. Чистий вихід спиртного - 6 л.


Рецепт абрикосового самогону

Прекрасна сировина для домашнього спиртного - свіжі солодкі фрукти. Давно відомо, що з абрикосів можна вигнати напій, який припаде до вподоби навіть досвідченим любителям.

Візьміть два відра фруктів, 20 л очищеної води і 3 кг цукрового піску . Приготуйте з води і цукру сироп і залийте їм вимиті, відокремлені від кісточок і злегка розім'яті абрикоси. Наполягайте 7-8 днів в теплому (а краще ще й сонячному місці). Отриману брагу відфільтруйте і переженете. У вас вийде 5 л смачного напою.


У вас вийде 5 л смачного напою

Рецепт хлібного самогону

Якщо у вас залишився зачерствілий хліб, не поспішайте його викидати: продукт може стати відмінним сировиною для домашнього спиртного. Щоб приготувати смачний самогон без запаху, запасіться наступними інгредієнтами:

  • кірки бородинского (або кминної) хліба - 1,2 кг;
  • порошок кориці - 40 г;
  • 30 гілочок гвоздики;
  • самогон - 10 л.

Змішайте всі інгредієнти, накрийте ємність кришкою і настоюйте протягом 4-5 днів. Після закінчення зазначеного терміну додайте 5 л води і переженете. На виході у вас повинно вийти 10 л ароматного напою.


Очищення готового самогону

Який би рецепт ви не вибрали, готовий напій краще піддати додатковому очищенню. Так, ви зможете видалити з домашнього спиртного сивушні масла та інші шкідливі компоненти, які надають йому неприємний смак і аромат.

Існують наступні перевірені рецепти очищення:

  1. Виморожування - налийте самогон в скляну або сталеву ємність і покладіть на кілька годин на мороз (бажано, щоб температура була нижче -25 градусів). Шкідливі домішки і вода утворюють крижану кірку, «хороший» алкоголь не замерзне. Злийте його в окрему пляшку і подавайте до столу.
  2. Очищення марганцівкою - додайте 1 г речовини на літр саморобного спиртного. Залиште на кілька годин, поки на дні тари не з'явиться осад. Після цього рідину слід процідити через кілька шарів марлі, прокладеною ватою.
  3. Очищення содою - змішайте спиртне з содою (10 г на літр) і відстоюйте 12 годин. Нагорі ємності з алкоголем утворюється осад, що містить в собі шкідливі домішки. Приберіть його і відфільтруйте самогон.
  4. Очищення білком - додайте в напій яєчні білки , Збиті в невеликій кількості теплої води (один білок на 0,5 літра «міцного»). Дочекайтеся, поки з'являться білі пластівці осаду, потім кілька разів відфільтруйте.
  5. Вугільний фільтр - візьміть кілька шарів вати і марлі і прокладете між ними порошок активованого вугілля. У вас вийде імпровізований фільтр, через який потрібно кілька разів пропустити домашній алкоголь.

Щоб зробити якісний самогон, потрібно врахувати велику кількість нюансів: правильно вибрати рецепт, знайти хороше обладнання, застосувати один з методів очищення готового продукту. Не шкодуйте часу і сил на домашнє самогоноваріння, і тоді у вас вийде дійсно приємне у вживанні спиртне.

Деяким подобається характерний сивушний аромат самогону, для чого вони залишають частину сивухи або не так ретельно чистять напій, як це потрібно. Але більшості такий нав'язливий аромат все ж неприємний. Після всіх маніпуляцій хочеться отримати дійсно кристально чистий продукт з легкої алкогольної отдушкой.

Мрія кожного винокура - отримувати самогон без запаху кожен раз, а не в результаті випадкових маніпуляцій. Навряд чи ми відкриємо таємницю, якщо скажемо, що велика кількість аромату безпосередньо залежить від дотримання технології виробництва. Отже, як зварити самогон без запаху і без присмаку - базові рецепти, нюанси технології і загальний підсумок.

Чому пахне самогон

Домашні алкогольні напої Рідко пахнути приємно, если мова идет не про Яблучний сидр або легкої малиновий настоянки . Подобається чи не подобається самогонний дух - питання другорядне. Але наявність цього запаху свідчить про складну хімічною формулою, куди входить не тільки етиловий спирт, а й цілий комплекс домішок, спиртів і ефірніх масел , Які в сукупності і дають цей різкий сивушний аромат. Коли напій повністю очищений від сивухи, він практично не пахне. Згадайте запах медичного етилового спирту фортеця 95-98 °, і ніхто не скаже, що він пахне самогоном, оскільки в ньому знаходиться мінімально допустима кількість хімічних елементів.

А ось за сивушний аромат відповідає концентрація наступних домішок:

На жаль, навіть після фільтрації, настоювання і очищення концентрація домішок в домашньому самогоні все ще залишається дуже великою, тому після вживання такого алкоголю через деякий час виникає похмільний синдром. Це отруєння організму токсичними елементами, що при зловживанні може призвести до тяжких наслідків. Для того, щоб не доводити до крайності, потрібно усунути ряд недоліків, що допускаються іноді навіть досвідченими майстрами.

ВІДЕО: Як зробити найчистіший дистилят

По запаху визначаємо, що не так

Не завжди потрібно шукати рецепти самогону без запаху, досить виправити деякі моменти, щоб в результаті отримати смачний і безпечний (в розумних дозах) напій.

Свідчить про присутність великої кількості альдегідів і є результатом метаболізму молочнокислих та інших бактерій, які в якийсь момент одночасно з грибами починають переробку органіки. Говорячи більш простою мовою , Брага скиснула, не встигнувши заграти.

Для того, щоб така задишка в подальшому не з'являлася, потрібно ретельно мити весь використовуваний інвентар, використовувати тільки свіжі фрукти і ягоди, не доводити проростання зерен до того моменту, як вони почнуть скисати і скоротити термін зброджування.

  • Пахне паленої гумою (виразний або ледь вловимий)

на самогон апаратів останнього часу така проблема практично не зустрічається, так як використовується тільки харчовий силікон. Такий запах дають гумові шланги і прокладки, які досить просто поміняти, щоб отримати самогон без запаху в домашніх умовах.

Це наслідок неправильно відсічені голови вже в процесі самогоноваріння. Усереднена формула - 50-60 мл на кожен кілограм цукру. Якщо робите подвійну перегонку, видаляєте на першій 50 мл, на другий - 30 мл, в результаті чого продукт буде відносно чистим.

Якщо робите подвійну перегонку, видаляєте на першій 50 мл, на другий - 30 мл, в результаті чого продукт буде відносно чистим

Видаляєте відразу - пішли перші краплі, підставили окрему ємність, назбирали весь обсяг (300-400 мл, якщо використовували 5 кг для браги). Після зняли сухопарник, почистили, повернули на місце і змінили приймальну тару, куди після голови піде тіло.

Зрозуміло, що це лише короткий перелік потенційних хвороб, але навіть на цій стадії ви зможете істотно поліпшити якість самогону і отримати його вже без різкого сивушного або кислого запаху.

Що повинен знати винокур

З досвідом буде приходити точне розуміння пропорцій, уловлювання по нюху моменту припинення голів і початку руху тіла. Але для початку варто розібратися хоча б в елементарних основах, щоб гнати самогон без запаху і сторонніх домішок.

  1. Продукти для браги, що дають мінімальний аромат - цукор і пшениця. В такому суслі найменша концентрація шкідливих домішок , Що позначається, в тому числі, і на загальних органолептичних властивостях. Зерно і фруктове сусло в надлишку містять бактерій, результатом метаболізму яких є метиловий спирт і оцтовий альдегід у високій концентрації.


Зерно і фруктове сусло в надлишку містять бактерій, результатом метаболізму яких є метиловий спирт і оцтовий альдегід у високій концентрації

  1. Обов'язкова умова - подвійна перегонка з проміжної очищенням . Не треба лінуватися і пропускати цей етап. Часу займе це небагато, але результат буде відмінним. В якості фільтра для очищення підійде навіть активоване вугілля або вугільна колона (щільним шаром покладений в пляшку деревне вугілля ). Далі спирт розводять водою до 20% і знову переганяють - ось це дійсно буде самогон без запаху і без присмаку.


Далі спирт розводять водою до 20% і знову переганяють - ось це дійсно буде самогон без запаху і без присмаку

  1. Неможливо видалити в процесі дистиляції всі шкідливі складові, так як температура кипіння деяких вище температури кипіння води. Наприклад, ізомерний аміловий спирт кипить при температурі 139 °, в домашніх умовах таку температуру кипіння не відтворити.

Так як зробити хороший самогон без запаху без очищення неможливо, практикують відразу кілька етапів:

  • на першій перегонці;
  • після другої перегонки;
  • фільтрація.
  1. Після першої перегонки можна очистити напій слабким розчином перманганату калію. Беруть на кожен літр самогону 2 гр. марганцівки, розчиняють, сильно збовтують, а після пропускають через фільтр.
  2. Після другої перегонки роблять вугільну колону і пропускають через неї спирт. Вже очищений продукт фільтрують через марлю або тканину.
  3. Дуже допомагає пропуск рідини через звичайний фільтр, після чого, розливають по пляшках, закупорюють і залишають на 2 тижні для витримки.
  4. Найкраще з видаленням домішок справляється деревне вугілля - воно абсорбує більше 80% домішок. А подальше розведення водою до 40 ° ще більш знижує їх кількість.

Рецепти самогону без запаху

Наведемо 2 базових рецепти, головні секрети яких полягають у використанні цукру і пшениці для приготування сусла.

на пшениці


на пшениці

СКЛАДОВІ:

  • пшениця вищого сорту - 4 кг;
  • цукор - 4 кг;
  • вода - 30 л.

Як пріготуваті:

  1. Дуже ретельно промити зерно, щоб прибрати пліву і інше сміття.
  2. Насипати в ємність, залити теплою водою повністю, накрити кришкою і залишити на 2 доби для набухання.
  3. Після закінчення цього часу всипати півкіло цукру і перемішати якомога ретельніше. Накрити щільним ковдрою і відправити в тепле місце на тиждень.

Кожен день перемішуйте сусло, щоб воно не скисло, інакше смак і запах самогону огидними.

  1. Через тиждень роблять закваску з сусла, теплої води і цукру, що залишився. Накривають рукавичкою або кришкою з гідрозатворів і залишити ще на тиждень для зброджування.
  2. Коли брага розшарується, акуратно зняти її з осаду і заливати в перегінний куб.

ВІДЕО: Різні способи очищення самогону

Який термометр краще використовувати?
Що у нас виходить?
Чому саме свіжої?
 
  Обзор категорий  
 
Шины
 
     
 
  Специальное предложение  
   
     
     
Доставка осуществляется в города:
Александрия, Белая Церковь, Белгород-Днестровский, Бердичев, Бердянск, Борисполь, Боярка, Бровары, Бердичев, Васильков, Винница, Вознесенск, Горловка, Днепродзержинск, Днепропетровск, Донецк, Житомир, Запорожье, Евпатория, Ивано-Франковск, Измаил, Изюм, Каменец-Подольский, Керч, Кировоград, Ковель, Комсомольск, Конотоп, Краматорск, Кривой Рог, Кременчуг, Ильичевск, Луганск, Лубны, Луцк, Львов, Павлоград, Мариуполь, Миргород, Мелитополь, Мукачево, Николаев, Нежин, Никополь, Новая Каховка, Новоград - Волынский, Нововолынск, Одесса, Обухов, Павлоград, Пирятин, Прилуки, Полтава, Первомайск, Ровно, Славянск, Симферополь, Смела, Стрий, Сумы, Севастополь, Северодонецк, Тернополь, Ужгород, Умань, Харьков, Хмельницкий, Херсон, Феодосия, Чернигов, Черновцы, Южноукраинск, Ялта.

© 2009 - 2010 Интернет-магазин автотоваров и запчастей авто34

Каталог украинских интернет-магазинов