Главная Новости Прайс-лист О магазине Как купить? Оплата/Доставка Корзина Контакты  
  Авторизация  
 
Логин
Пароль

Регистрация   |   Мой пароль?
 
     
  Покупателю шин  
  Новости  
Banwar

Наша сеть партнеров Banwar. Новое казино "Пари Матч" приглашает всех азартных игроков в мир больших выигрышей и захватывающих развлечений.

  Опрос  
 
Летние шины какого производителя Вы предпочитаете использовать?
 Michelin
 Continental
 GoodYear
 Dunlop
 Nokian
 Fulda
 Bridgestone
 Hankook
 Kumho
 Другие

Всего ответов: 1035
 
     
  Добро пожаловать в наш новый всеукраинский интернет-магазин!  

Заморожене філе тріски рецепти. Як смачно приготувати тріску? Страви з тріски: рецепти, фото. Смажена тріска з овочами

  1. Тріска по польськи
  2. Що вам потрібно, щоб приготувати тріску?
  3. Тріска: рецепти дієтичні
  4. Який рецепт приготування тріски вам сподобався?
  5. Биточки з тріски з білими грибами
  6. Що можна приготувати з філе тріски
  7. Частини, які будуть використовуватися в залежності від пластини
  8. Тушкована тріска зі свіжими овочами
  9. Тріска з морквою під майонезом
  10. Як приготувати тріску в духовці
  11. Як приготувати тріску з овочами

Наша сеть партнеров Banwar

Коли відомого шеф-кухаря Іллю Лазерсона запитують, як смачно приготувати рибу, він зазвичай жартує: «А ви спробуйте зварити з неї варення!», А потім пояснює, що варіантів небагато, але вони є: рибу можна зварити, підсмажити, згасити, запекти , закоптити, використовувати як основу супу або начинку для пирога. Все це можна зробити і з тріскою! Так хочете дізнатися кілька рецептів, як приготувати тріску смачно і корисно?

Дуже природним є це інше блюдо, яке ви можете уявити в якості входу, жоден вечерю не залишиться байдужим. Спробуйте різні рецепти і виберіть, як вам подобається тріска краще. Це питання уяви і сміливості серед печей. Результатом завжди буде вишукана поїсти.

М'ясо цієї риби зазвичай м'яке, і навіть якщо воно висушене, його можна регідратованих, і насправді сушка дає йому знати набагато краще і з великим запахом пізніше, коли прийшов час зволожувати і готувати його. З фіксацією його, щоб приготувати його, ми маємо на увазі основні дії, які виконуються перед тим, як зробити тушковане м'ясо з тріскою, наприклад, вирізати, кухарі, дезаларло, дізнатися, які інгредієнти найкраще покращують його смак, які інгредієнти пропустити, як приготувати хороший соус або як його підсмажити і т.д.

Тріска по польськи

Тріска по-польськи - це ніжне відварне філе з картопляним гарніром і яєчним соусом. Приготувати його дуже просто.

Почніть з відварювання картоплі, тому що риба і соус готуються швидше. Найкраще на гарнір підійде дрібний молода картопля. Помийте його, очистіть від шкірки і поставте на невеликий вогонь, а тим часом займіться приготуванням риби.

Що вам потрібно, щоб приготувати тріску?

Приготування тріски

Поради з приготування тріски. Ця страва ідеально підходить для того, щоб з'їсти його як розігрітий, тому що він володіє великим ароматом. Ідеально супроводжувати його білим або рожевим вином, але якщо ви не вживаєте алкоголь, ви можете використовувати виноградний сік або будь-які фрукти, які вам подобаються більше. Якщо ви хочете додати ще більше смаку в соус, ви можете додати побільше склянки білого вина в соус після видалення його з вогню. З кількома інгредієнтами ви приготуєте його менш ніж за годину: тріску, подрібнені помідори, часник, оливкова олія, цибуля і борошно. Вам потрібно філе тріски, родзинок, вершки для приготування їжі, цибуля, перець, олія та сіль. Пом'якшити родзинки у воді і наріжте цибулю на тонкі скибочки, додайте олію і сіль і вилийте все в мікрохвильовий сейф. Приготуйте близько 3 хвилин, а потім додайте родзинки, щоб приготувати ще пару хвилин. Налийте вершки, накрийте миску і варіть близько 5 хвилин при половинній потужності. Супроводжуйте з приготованим картоплею або овочами! Обсмажте цибулю і дрібно нарізаний часник з оливковою олією, і коли вони будуть зварені, додайте борошно. Подрібніть суміш, видаливши лавровий лист. Борошно тріски і грибів і обсмажити з оливковою олією, помістити його в соус і варити на середньому вогні протягом приблизно десяти хвилин. Капати хліб! Цей рецепт є найбільш інноваційним і має чудовий східний відтінок. Ця страва має чорну тріску, місо-пасту, місо-бланко, мирин, саку, коричневий цукор і клементин. Кілька рибних філе, кілька зубчиків часнику, оливкового масла і перцю чилі - все, що вам потрібно. Почніть з додавання оливкової олії в каструлю на повільному вогні, щоб додати часникові чилі і часникові гвоздики. Спечіть до конфитюра і з маслом, ще теплим, введіть філе тріски і кухні близько 5 хвилин. Тепер додайте 3 столові ложки олії над тріскою і поставте вогонь дуже м'яким, даючи йому безперервний рух до утворення жовтого соусу. У ньому також є цибуля, часник, петрушка, борошно, біле вино, рибний інвентар, сіль і оливкове масло. Тепер додайте рибу і трохи до закінчення, молюски. Представлені молюсками і спаржею. Це дуже смачна страва , Для якого вам потрібні лози з тріски, апельсинів, пари лимонів, масла, коричневого цукру, базиліка і масла. Після приготування соку з фруктами помістіть в лоток тріску і сік з невеликою кількістю масла, апельсин і лимонну цедру для її мацерації.
Поради з приготування тріски
Тріска чудова з цим соусом з сирого мигдалю, лаврового листа, паприки, часнику, грінки, цибулі і шафрану. Наріжте цибулю і часник і роздушіть хліб, поки ви готуєте тріску у воді близько 5 хвилин. Додайте воду киплячій тріски і змішайте з панірувальними сухарями, меленим мигдалем і шафраном і доведіть до кипіння. Увімкніть рибу і кулінарію. Насолоджуйтесь нею в компанії! Дуже просто приготувати цю страву, в якому кокоси готують в їх соусі з декількома часник, петрушку, шумами, сіллю і маслом. У тому ж контейнері помістіть кокосові горіхи з шкірою вниз, додайте сіль і обережно перемішайте, поки соус не загусне, і в цей час ви включите гулу. Як багатий!

  • Найвідоміший рецепт ніколи не розчарує.
  • Ми залишаємо вас, щоб ви не пропустили.
  • Дуже просто при використанні мікрохвильової печі для приготовлення.
  • Додайте філе тріски і накрийте рештою інгредієнтами.
  • Тріска свіжа для Андалузії.
  • Налийте нарізаний перець і вино і варіть на середньому вогні.
  • Потім додайте томатний, органічний, чебрець і лавровий лист.
  • Тріска, маринована в місо і меді.
  • Дуже типове супер просте блюдо для приготування.
  • Видаліть і помістіть тріску в іншу каструлю, з шкірою вгору.
  • Вам сподобається смак, який дає рибі молюски та спаржу.
  • Наріжте цибулю, два часнику і помістіть в сковорідку.
  • Додайте борошно і перемішайте, вилийте вино, готуйте, поки спирт не випарується.
  • Перемішати в рибній ловлі і нарізати петрушку.
  • Потім обсмажте тріску на сковороді з маслом і запасом.
  • Тріска в мигдальному соусі.
  • Дора лука, часник і лавровий лист виливають і заливають паприкою.
  • Тріски омарів в їх соусі.
  • Почніть з смаження часнику в сковороді або сковороді з маслом і видаліть.
  • Тепер додайте часник і трохи петрушки.

Включіть в свою дієту тріску, тому що крім потужного смаку і легкої комбінації з багатьма інгредієнтами, ця риба містить багато поживних речовин.

Якщо ви купили цілу тріску, а не філе, то її потрібно відокремити від кісток, промити. Якщо ж у вас заморожене філе, необхідно розморозити його в холодильнику або в мікрохвильовці. Тепер його потрібно нарізати на великі порційні шматки розміром приблизно 5 на 10 см, які ми відваримо в підсоленій киплячій воді з морквою, цибулею, чорним перцем і лаврушкой.

Якщо ви хочете підготувати його з більш м'яким смаком, у нас є. Кажуть, що в Каталонії тріска готується; на півночі це соус, а на півдні він смажиться. Цей продукт, який є королем Великого посту в багатьох місцях Іспанії, має один зі своїх великих храмів в Країні Басків. Це одні з найвідоміших страв баскської, каталонської і португальської кухні, їх імена, підготовка та інгредієнти.

Тріска - можливо найвідоміша суха риба і дає назву деяким з найвідоміших страв баскської, каталонської і португальської кухні. Сьогодні поновлюється інтерес до тріски. Популярні формули популярні в листах ресторанів високої кухні з новими і творчими витворами. Тому знайомство з ним краще і наближення до практичних питань його кулінарії - найкраща гарантія успішного зіткнення з його великої кулінарною книгою.

Поки риба відварюється - а це займе всього 15-20 хвилин - нам потрібно приготувати соус. зваріть круто 3-4 яйця , Очистіть і наріжте дрібними кубиками за допомогою яйцерізки. Покладіть їх в ківш, посоліть, додайте 150 грамів вершкового масла і розігрійте на невеликому вогні, щоб масло розчинилося, але не встигло розжаритися.

Коли все готово, розкладіть на тарілки відварну тріску і молода картопля, рясно полийте соусом і посипте свіжою зеленню кропу.

Тріска: рецепти дієтичні

Тріска є зоряним продуктом баскської гастрономії і не може бути зрозуміла без двох соусів: соусу тунця і соусом Біскайя. У рибі тріски, оливкова олія та желатини, що обезсолена тріска розплавляється в одному тілі, утворюючи соус, пов'язаний з поліпшенням смаку риби. У Біскайській затоці основними інгредієнтами цього соусу є червона цибуля, перець хоріцерос і помідор. Зелений соус з петрушкою, часником, зеленим перцем і деякими останніми просочуючих водою - ще один класичний.

Який рецепт приготування тріски вам сподобався?

Ще одна особливість полягає в тому, що тріска виробляється шляхом варіння - обсмажування в маслі, системи, яку баскські кухарі вважають чудовими для приготування в соусі. Також важливо переміщати каструлю в злегка обертається гойдалки. Це сприяє тому, що тріска послабила желатин, отримавши соус з бархатистою текстури, пов'язаної природною формою.

Биточки з тріски з білими грибами

Ще один старовинний рецепт з тріски підійде для тих, кому не дуже подобається різкуватий запах цієї риби. Щоб його приглушити, можна приготувати тріску з білими грибами. Вишуканий рецепт биточків з тріски з білими грибами підійде і для звичайного обіду, і для святкового.

Що можна приготувати з філе тріски

Також висвітлює бакалії санфайне або Бакалі з родзинками і кедровими горіхами.
Також висвітлює бакалії санфайне або Бакалі з родзинками і кедровими горіхами
Коли ви говорите про ромашку, ви завжди думаєте про сальси. Часник, кориця, лавр, орегано, червоний паприка, підсмажений мигдаль, чилі і оливкова олія екстра вірджин - це ті, які надають цій страві особливий аромат. Вони також дуже близькі друзі салатів тріски. Ескейхада - це салат з дедаладо з тріски, нарізаний смужками, помідорами, цибулею і зеленими і маслинами, приправленими оливковою олією, оцтом і сіллю. Тріска повинна бути зношена, руки не повинні бути розрізані ножем.

Для приготування фаршу нам знадобляться:

  • півкілограма філе тріски,
  • 100 грамів м'якушки білого хліба,
  • молоко,
  • 50 грамів масла (вершкового або оливкової),
  • сіль перець.

Потрібно пропустити рибне філе через м'ясорубку, потім змішати фарш з булкою, розмоченого в молоці, додати масло, поперчити, посолити і знову пропустити через м'ясорубку. З готового фаршу зліпити биточки.

Принесіть перець, картопля, помідори, цибуля і часник. Ця формула також присутній в популярному рецепті арагонской і заморанской кухні з певними відмінностями. В Арагоні він вперше вводиться в духовку, а потім демонтується і не містить перцю. Гранадіно занурення - ще одне блюдо з тріски, яке по імені Гранада. Це салат з бака, який подається з апельсинами, цибулею і оливками. Експерти кажуть, що для підготовки цього блюда найкраще використовувати області вух і боки. Тріска обезсолена, смажена, позбавлена ​​і змішана з апельсином, цибулею і маслинами.

При гасінні і приготуванні соусу ми також використовуємо:

  • 200-300 г білих грибів,
  • 1 невелику цибулину,
  • 200 г білого вина,
  • 50 г масла вершкового,
  • 1 столову ложку пшеничного борошна,
  • 1 яйце.

Білі гриби потрібно очистити і нарізати невеликими скибочками, цибулю - півкільцями. На дно широкої плоскої каструлі укласти тонкий шар грибів і цибулі, потім акуратно викласти битки, між якими укласти залишилася суміш грибів і цибулі. Після цього залити биточки білим вином і додати рибного бульйону або просто води так, щоб рідина злегка покривала рибу. Накрити каструлю і готувати 20 хвилин на слабкому вогні.

Частини, які будуть використовуватися в залежності від пластини

Щоб закінчити, він прикрашений сіллю, оцтом і оливковою олією за смаком. У багатьох стравах рекомендується використовувати попереку, переважно з боку пагорба. Щоб скористатися перевагами решти частин, є багато інших рецептів, таких як коржі, скремблирование, пончики, фарширований перець і супи або вироби. Ми не повинні забувати, що тріска історично пов'язана з Левом. Хоча тепер він користується заслуженою кулінарної репутацією, його принципи були суворими і тому вказувалися в Великому Постом: час, яка з релігійних міркувань мало свої гастрономічні обмеження.

Коли биточки будуть готові потрібно злити бульйон в ківш, щоб приготувати соус. У бульйон потрібно додати столову ложку борошна, яку попередньо змішати зі столовою ложкою олії, добре розмішати і залишити на кілька хвилин. Масло, що залишилося змішаємо тим часом з яєчним жовтком і акуратно введемо в соус. Додамо чорний перець і посолити за смаком.

В останні роки в високій кухні навколо тріски живе рух по оновленню. Зниження точок випічки, пластин замість шматочків, тонких і легких соусів і контрастів нових смаків - ось деякі з характеристик, на яких засновані нові творіння. Скорочення часу приготування необхідно враховувати, що під впливом солі тріска вже знає першу випічку. Зрозуміло, що йому не потрібно набагато більше. Всі препарати з дезінтеграцією тріски повинні прийматися тільки до тих пір, поки необхідно нагрітися.

Успіх тріски в зрізах в нових творіннях, можливо, пов'язаний з тим, що найкраща тріска завжди була ідентифікована з тієї, яка відділяється в листах на пластині. Вважається, що він був введений в Каталонії італійськими кораблями з Північної Європи, коли вони дзвонили в каталонські порти. Перед тим, як почати, добре знати, що якщо у вас немає термометра для вимірювання температури масла, вам буде потрібно звернути увагу на масло, щоб не залишати тріску ні занадто сухий, ні сухий.

Подавати биточки потрібно, поливаючи соусом і посипаючи зеленню - кропом або петрушкою. На гарнір добре підійде відварений молода картопля або зелені стручки квасолі з маслом.

Тушкована тріска зі свіжими овочами

На друге або на вечерю можна загасити тріску з овочами. Цей рецепт особливо підійде, якщо ви задумалися, як приготувати смачно тріску в мультиварці.

На 500 г тріски вам знадобиться:

  • 1-2 середні цибулини,
  • 2 моркви,
  • 2-3 солодких перцю,
  • 2-3 помідори,
  • 50 г зелені (підійде кріп, кінза, петрушка, селера або їх суміш),
  • 50 г оливкової олії,
  • чорний перець, краще грубого помелу,
  • сіль.

Очищене, промите і нарізане шматочками по 4 см філе тріски покладіть в невелику миску, злегка посоліть, поперчіть, збризніть оливковим маслом.

Тепер займемося овочами. Помідори як слід очистіть від шкірки, потім наріжте кубиками або скибочками. Дрібно наріжте моркву, наріжте півкільцями цибулю і солодкий перець, подрібніть зелень. Всі овочі змішайте.

Шарами укладіть в мультиварку овочі та рибу. Зверху полийте все оливковою олією.

Готуйте на режимі «Гасіння» приблизно 25-30 хвилин.

Тушкована тріска з овочами виходить легкої, смачної і корисної. Це вітамінне блюдо чудово підійде для дієтичного харчування!

Якщо у вас вдома немає мультиварки, можна приготувати тріску з овочами в аерогрилі або на плиті в сотейнику. Готувати потрібно на невеликому вогні під кришкою. В аерогрилі теж потрібно використовувати закриту посуд, температуру 180 градусів, обдув невеликий. Можна подати це блюдо і в порційних горщиках.

Тріска з морквою під майонезом

Тріска з морквою, запечена під майонезом, - це прекрасний вітамінний рецепт, як приготувати смачно тріску в духовці.

Нам знадобиться:

  • 500 г філе тріски,
  • 400 г моркви,
  • 1-2 невеликі цибулини,
  • 150 г майонезу.

Блюдо готується просто. Морква потрібно нашаткувати соломкою, цибулю нарізати півкільцями. Рибу нарізати на невеликі шматочки (3-5 см), посолити.

Форму для запікання гарненько змастити маслом. У неї потрібно шарами укласти рибу, моркву, цибулю. Зверху все заливаємо майонезом. Тепер форму, не накриваючи, ставимо в духовку на півгодини. Температура - 180 градусів.

Виходить корисне і смачне блюдо, яке можна подати на обід як другу страву або на вечерю.

Смачні страви з тріски варто навчитися готувати кожної господині, адже ця нежирна і недорога риба дуже корисна!

Дивіться відео: Як готувати філе тріски

Серед різноманітних способів приготування тріски особливою популярністю користуються жарка і запікання. При доступності інгредієнтів протягом короткого проміжку часу можна отримати різноманітні за смаком страви.

Перелік рецептів в статті:

Як посмажити тріску: відео рецепт

Як приготувати тріску в духовці

Для того щоб смачно запекти рибу, візьміть:

  • 1 головку цибулі
  • сіль, перець, зелень кропу за смаком
  • трохи рослинного масла
  • 1-2 свіжих помідора або кілька консервованих сушених
  • кілька часточок лимона
  • фольгу

Змастіть поверхню фольги маслом, на неї покладіть кільця ріпчастої цибулі. Філе тріски посоліть і поперчіть, викладіть на цибулю. Зверху посипте рибу зеленню, покладіть кільця лимона і часточки помідора. Зробивши з фольги герметичний конверт з рибою всередині, відправте його в попередньо розігрітий до температури в 180 градусів духовку. Дієтична тріска буде готова через 20 хвилин.

За таким же принципом можете запекти рибу і в формі, але тоді бажано додатково використовувати який-небудь соус, інакше тріска вийде сухуватої

Швидко готується смажена тріска, для отримання якої можете використовувати як філе риби, так і шматки її тушки. Обваляйте рибу в пшеничній муці або сухарях, посоліть і викладіть на сковороду з вже розігрітим рослинним маслом. Масло беріть в такій кількості, щоб рівень доходив до середини шматків риби. В цьому випадку у неї вийде більш золотиста і хрустка скоринка.

Обсмаживши рибу з одного боку, переверніть шматки на інший бік і готуйте до утворення скоринки. Для філе на це буде потрібно всього 5-7 хвилин. Більш товсті шматки смажаться довше. Кришкою сковороду не закривайте його, інакше тріска вийде тушкованою, а не смаженої.

Замість панірувальних сухарів можете використовувати кляр з суміші яйця, столової ложки мінеральної води і борошна. По густоті він повинен нагадувати густу сметану

Як приготувати тріску з овочами

Не менш смачною виходить риба з овочами, запечена в духовці.

Для ее Приготування візьміть:

  • 1 кг картоплі
  • 20 г вершкового масла
  • 0,5 кг філе тріски
  • 2-3 головки ріпчастої цибулі
  • 2 морквиння
  • рослинна олія
  • 150 мл молока
  • 100 г твердого сиру

Картопля почистіть, відваріть, потовчіть толкушкой разом з вершковим маслом, отримавши подобу звичайного пюре, але не занадто розбиваючи грудки, і викладіть його на дно змащеній олією форми. Лук наріжте півкільцями, морква брусками і обсмажте їх на олії. Викладіть готові цибулю і моркву поверх картоплі, а на нього шматки тріски.

Залийте блюдо молоком, зверху посипте рибу тертим сиром і поставте в гарячу духовку. При температурі в 180 градусів рибна запіканка буде готова через півгодини. Цей рецепт можна адаптувати під мультиварку, взявши продукти в тих пропорціях, які рекомендується використовувати в інструкції, що додається.


Так хочете дізнатися кілька рецептів, як приготувати тріску смачно і корисно?
Що вам потрібно, щоб приготувати тріску?
Який рецепт приготування тріски вам сподобався?
 
  Обзор категорий  
 
Шины
 
     
 
  Специальное предложение  
   
     
     
Доставка осуществляется в города:
Александрия, Белая Церковь, Белгород-Днестровский, Бердичев, Бердянск, Борисполь, Боярка, Бровары, Бердичев, Васильков, Винница, Вознесенск, Горловка, Днепродзержинск, Днепропетровск, Донецк, Житомир, Запорожье, Евпатория, Ивано-Франковск, Измаил, Изюм, Каменец-Подольский, Керч, Кировоград, Ковель, Комсомольск, Конотоп, Краматорск, Кривой Рог, Кременчуг, Ильичевск, Луганск, Лубны, Луцк, Львов, Павлоград, Мариуполь, Миргород, Мелитополь, Мукачево, Николаев, Нежин, Никополь, Новая Каховка, Новоград - Волынский, Нововолынск, Одесса, Обухов, Павлоград, Пирятин, Прилуки, Полтава, Первомайск, Ровно, Славянск, Симферополь, Смела, Стрий, Сумы, Севастополь, Северодонецк, Тернополь, Ужгород, Умань, Харьков, Хмельницкий, Херсон, Феодосия, Чернигов, Черновцы, Южноукраинск, Ялта.

© 2009 - 2010 Интернет-магазин автотоваров и запчастей авто34

Каталог украинских интернет-магазинов