Главная Новости Прайс-лист О магазине Как купить? Оплата/Доставка Корзина Контакты  
  Авторизация  
 
Логин
Пароль

Регистрация   |   Мой пароль?
 
     
  Покупателю шин  
  Новости  
Banwar

Наша сеть партнеров Banwar. Новое казино "Пари Матч" приглашает всех азартных игроков в мир больших выигрышей и захватывающих развлечений.

  Опрос  
 
Летние шины какого производителя Вы предпочитаете использовать?
 Michelin
 Continental
 GoodYear
 Dunlop
 Nokian
 Fulda
 Bridgestone
 Hankook
 Kumho
 Другие

Всего ответов: 1035
 
     
  Добро пожаловать в наш новый всеукраинский интернет-магазин!  

Запечена качка з хрусткою скоринкою

  1. Качка з скоринкою Святкова запечена качка за цим рецептом виходить дуже смачною - під засмаженої...

Качка з скоринкою

Наша сеть партнеров Banwar

Святкова запечена качка за цим рецептом виходить дуже смачною - під засмаженої рум'яної хрусткої і апетитною скоринкою ховається ніжне качине м'ясо! Знаючи кілька секретів приготування качки, ви без зусиль приготуєте птицю, від якої неможливо буде відірватися!

Процес приготування, правда, кілька затягнуть у часі - але результат того вартий! На гарнір можна подати картопляне пюре, гречану кашу або розсипчастий рис!

Як приготувати "Запечена качка з хрусткою скоринкою" покроково з фото в домашніх умовах

Крок 1 Посилання

Для приготування качки з хрусткою скоринкою нам знадобиться випотрошена, вимита і добре підготовлена ​​до приготування качка (вагою приблизно 2 кг), рідкий мед, сіль, тільки закипіла вода, чорний мелений перець.

крок 2 Посилання

Качку заздалегідь потрібно добре підготувати до процесу приготування: обрізати зайвий жир, помити і при необхідності пінцетом витягнути залишки пір'я. Потім беремо велику глибоку миску і кладемо в неї тушку качки.

крок 3 Посилання

Також заздалегідь необхідно закип'ятити велику кількість води, близько 4 літрів. Поливаємо качку приблизно половиною окропу. Воду потрібно лити повільно, тонкою цівкою, до будинку вода потрапити не повинна, поливаємо тільки шкіру, поступово перевертаючи качку, щоб шкіра рівномірно обшпарити. Цю процедуру можна робити над раковиною. Ошпаріваніе качки окропом необхідно для того, щоб пори на качиної шкірі закрилися і надалі вийшов хрустка скоринка.

крок 4 Посилання

Ошпарену качку викладаємо на чисту тканину або вафельний рушник, витираємо насухо, перекладаємо на решітку і залишаємо підсихати близько 30 хвилин.

крок 5 Посилання

Знову поливаємо качку окропом, як це описано в кроці 3 (воду, що залишилася знову потрібно довести до кипіння, так як вона до цього часу охолоне, а потрібен саме окріп!). Ошпарену качку знову витираємо насухо і, виклавши на решітку, залишаємо ще на 30 хвилин.

крок 6 Посилання

Після 30 хвилин качку щедро натираємо сіллю (не забувши злегка посолити і всередині тушки). Ми залишаємо ще на 30 хвилин.

крок 7 Посилання

Струсивши з качки зайву сіль, часто наколює качину шкіру за допомогою зубочистки. Особливу увагу слід приділити місцям, де багато підшкірного жиру.

крок 8 Посилання

Загортаємо ніжки і крила в фольгу.

крок 9 Посилання

Викладаємо качку грудкою вниз на решітку і ставимо в розігріту до 150ºC духовку на самий низ. До речі, під низ решітки з качкою обов'язково потрібно поставити деко для збору жиру, і краще застелити його фольгою, щоб деко в подальшому було легше відмити. І так запікаємо близько 1 години 30 хвилин.

крок 10 Посилання

Через півтори години качечка досить перетвориться - поміняємо колір і пустить досить жиру. Після збільшуємо температуру в духовці до 170ºC і запікаємо ще 1 година 10 хвилин.

крок 11 Посилання

Через годину температуру в духовці збільшуємо до 190ºC, качку перевертаємо на спинку, грати піднімаємо на верх і запікаємо ще 25 хвилин.

крок 12 Посилання

Змішуємо мед, 0,5 ч. Л. солі, чорний мелений перець, 2 ст. л. гарячої води до отримання однорідної суміші. Змащуємо качку з одного боку медовим маринадом, запікаємо 5 хвилин. Потім качку знову перевертаємо, знову змащуємо медової сумішшю і готуємо ще 5 хвилин.

крок 13 Посилання

Запечена качка з хрусткою скоринкою готова! Подавайте відразу ж до столу, в гарячому вигляді і з гарніром!

 
  Обзор категорий  
 
Шины
 
     
 
  Специальное предложение  
   
     
     
Доставка осуществляется в города:
Александрия, Белая Церковь, Белгород-Днестровский, Бердичев, Бердянск, Борисполь, Боярка, Бровары, Бердичев, Васильков, Винница, Вознесенск, Горловка, Днепродзержинск, Днепропетровск, Донецк, Житомир, Запорожье, Евпатория, Ивано-Франковск, Измаил, Изюм, Каменец-Подольский, Керч, Кировоград, Ковель, Комсомольск, Конотоп, Краматорск, Кривой Рог, Кременчуг, Ильичевск, Луганск, Лубны, Луцк, Львов, Павлоград, Мариуполь, Миргород, Мелитополь, Мукачево, Николаев, Нежин, Никополь, Новая Каховка, Новоград - Волынский, Нововолынск, Одесса, Обухов, Павлоград, Пирятин, Прилуки, Полтава, Первомайск, Ровно, Славянск, Симферополь, Смела, Стрий, Сумы, Севастополь, Северодонецк, Тернополь, Ужгород, Умань, Харьков, Хмельницкий, Херсон, Феодосия, Чернигов, Черновцы, Южноукраинск, Ялта.

© 2009 - 2010 Интернет-магазин автотоваров и запчастей авто34

Каталог украинских интернет-магазинов